You are here:

Pragul salarial peste care nu se "sare" cu noile transferuri la FCSB. MM Stoica: "Nu se pune problema!". Excepţia e un fotbalist de top | EXCLUSIV

Pragul salarial peste care nu se "sare" cu noile transferuri la FCSB. MM Stoica: "Nu se pune problema!". Excepţia e un fotbalist de top | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre salariile pe care le cer fotbaliştii care se află pe lista de transferuri a FCSB, după titlul de campioană cucerit de echipa din Bucureşti, în condiţiile în care se caută întăriri.

La FCSB există un prag salarial peste care şefii clubului nu vor să treacă în momentul când aduc fotbalişti noi în lot. În campania de transferuri, FCSB s-a lovit de pretenţii exorbitante ale jucătorilor pe care îi avea pe listă.

"Nu există!". Mihai Stoica îi temperează pe fotbaliştii care cer salarii exorbitante la FCSB

Mihai Stoica a spus că nu se pune problema ca fotbalştii noi care vor veni în lot să primească un salariu mai mare decât cele ale lui Florinel Coman şi Darius Olaru, jucători care au fost exponenţiali în echipa care a câştigat primul titlu de campioană după 9 ani de pauză.

Vlad Chiricheş (34 de ani), un fotbalist cu un CV impresionant şi care are o anumită experienţă în spate, care poate garanta prestaţii excelente din primul minut în care intră pe teren, este singura excepţie pe care a făcut-o Gigi Becali. "Chiri" încasează la FCSB un salariu de 40.000 de euro pe lună, redus la 5.000 pe perioada cât a fost accidentat.

"Nu există, nu se pune problema. La noi e o situaţie deosebită cu Vlad Chiricheş şi ideea lui Gigi de a-i oferi un salariu, că altfel nu venea la momentul ăla. Ştiţi foarte bine că a renunţat luni bune la salariu o perioadă. A fost o idee câştigătoare, pentru că el a intrat exact când era nevoie şi exact cum estimam.

Cele trei meciuri pe care le-a jucat au fost singurele meciuri în care n-am primit gol în play-off. (...) Sub nicio formă. ( n.r. - salarii mai mari decât Coman şi Olaru) Trebuie să fie mai buni decât ei ca să aibă salariu mai mare. Mă uit cu atenţie şi nu văd jucători mai buni decât ei. Ştii cum e, eu sunt subiectiv.", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Până acum, FCSB i-a transferat pe David Kiki, gratis de la Farul, şi pe Daniel Popa de la U Cluj. De asemenea, Alexandru Musi şi Malcom Edjouma au revenit din împrumuturile de la Petrolul şi Bari, în liga a doua din Italia.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbsalariipragtransferurisuperliga 

viewscnt
Articole similare