Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Precizările făcute de FRF după acuzaţiile lui Boloni despre negocierile pentru preluarea echipei naţionale

Precizările făcute de FRF după acuzaţiile lui Boloni despre negocierile pentru preluarea echipei naţionale

FRF

Comentarii

FRF a dorit să ajungă la o înţelegere cu Boloni înainte de a semna cu Edi Iordănescu, dar nu s-a putut ajunge la un consens.

Precizările făcute de FRF după acuzaţiile lui Boloni despre negocierile pentru preluarea echipei naţionale

Într-un interviu acordat recent, Boloni a dezvăluit motivele pentru care nu a putut ajunge la o înţelegere cu FRF. După dezvăluirile făcute de antrenorul român, FRF a oferit un răspuns prin intermediul site-ului oficial al instituţiei. 

”În urma declaraţiilor domnului Ladislau Bölöni din 21 iunie 2022, cu privire la negocierile pentru preluarea postului de selecţioner al naţionalei României, Federaţia Română de Fotbal doreşte să facă următoarele precizări:

Bugetul rezervat Cupei Satelor sau oricărei alte competiţii FRF nu a fost în niciun moment folosit ca argument în negocierile cu domnul Bölöni pentru preluarea postului de selecţioner. Numele competiţiilor a fost menţionat doar în prezentarea de către Administraţia FRF a actualului context al fotbalului românesc, în care Federaţia Română de Fotbal finanţează din fonduri obţinute din mediul privat sau de la FIFA şi UEFA nu mai puţin de 54 de competiţii şi activitatea a 19 loturi naţionale.

Negocierile pentru preluarea postului de selecţioner, indiferent de numele candidatului, au avut la bază principiul FRF de a recompensa, prin bonusuri de performanţă, îndeplinirea obiectivelor asumate”, a precizat FRF. 

Declaraţiile lui Boloni:

”Eu ceream doar să fiu respectat, aşa cum a fost respectat şi Daum. Mai ales că, fără nicio exagerare, cred că am făcut mai mult decât Daum în cariera mea de antrenor. Şi puteam fi mai util pentru echipa naţională decât a fost Daum.

Dar, repet, am pus problema sumei respective, doar pentru a primi nişte răspunsuri. Ulterior, când am avansat în negocierile cu FRF, mi-am scăzut pretenţiile financiare la mai mult de jumătate din suma cerută iniţial. 

Şi mi s-a dat şi un alt motiv pentru care nu puteam să primesc salariul pe care l-a avut Daum. Mi s-a spus că Federaţia are şi alte obiective acum. Printre care şi finanţarea Cupei Satelor. Iar treaba asta chiar m-a supărat!

E un argument copilăresc să pomeneşti de Cupa Satelor, când vorbeşti cu mine pentru postul de selecţioner”, a spus Ladislau Boloni pentru Adevărul.

Afla mai multe despre: frf-boloni-românia 

viewscnt
Articole similare