Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prefectul Capitalei a venit pe stadion, pentru a supraveghea ce se întâmplă la Dinamo - Rapid! Decizia luată după creşterea cazurilor de Covid-19

Prefectul Capitalei a venit pe stadion, pentru a supraveghea ce se întâmplă la Dinamo - Rapid! Decizia luată după creşterea cazurilor de Covid-19

Superliga

Comentarii

La derby-ul dintre Dinamo şi Rapid, unul dintre ultimele meciuri care va primi specactori înaintea intrării în vigoare a noilor măsuri anti-Covid, Alexandra Văcaru a fost prezentă pentru a supraveghea dacă actualele restricţii sunt impuse.

Prefectul Capitalei a venit pe stadion, pentru a supraveghea ce se întâmplă la Dinamo - Rapid!

Primul derby dintre Dinamo şi Rapid de mai bine de şase ani s-a jucat fătă galerii, din pricina boicotului acestora faţă de restricţiile anti-Covid. După ce s-a anunţat că  doar persoanele vaccinate sau care deţin dovada de trece prin boală vor avea voie la meci, majoritatea galeriilor din ţară au anunţat că nu vor mai merge la meciuri, cât timp măsurile rămân neschimbate.

În ciuda absenţei galeriilor, Dinamo şi Rapid au avut un invitat de lux la meci. Alexandra Văcaru s-a prezentat la derby pentru a urmări dacă sunt repsectate restricţiile. Prefectul capitalei a supravegheat dacă măsurile anti-Covid erau respectate de suporteri, de forţele de ordine şi de toate persoanele prezente la unul dintre ultimele meciuri din România care va putea primi fanii la stadion.

Din 25 octombrie, accesul spectatorilor la competiţiile sportive din ţară va fi interzis, chiar dacă acestea prezintă un test, sunt vaccinate sau deţin dovada de trece prin boală. Înaintea înăspririi măsurilor, persoanele vaccinate sau trecute prin boală puteau avea acces la partide.

Prezneţa Alexandrei Văcaru a venit după ce rata de incidenţă Coid din capitală a ajuns la 16,52 la mia de locuitori. În România, un număr de 2.277 de localităţi din ţară au incidenţa cazurilor de COVID-19 mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori, cea mai ridicată rată de infectare fiind în comuna Brănişca (Hunedoara) - 38,56. Dintre oraşe şi municipii, pe primul loc se află Otopeni, cu 22,08.

 

Afla mai multe despre: dinamo rapidliga 1alexandra văcaru 

viewscnt
Articole similare