Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preferatul suporterilor de la FCSB: „Este un exemplu pentru ceilalţi. Singurul pe care îl aplaudăm”

Preferatul suporterilor de la FCSB: „Este un exemplu pentru ceilalţi. Singurul pe care îl aplaudăm”

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul peluzei Nord a echipei FCSB, a dezvăluit jucătorul preferat de suporteri de la echipa patronată de Gigi Becali.

Suporterii FCSB îl apreciază enorm pe Vinicius, fundaşul proaspăt transferat de la rivala CFR Cluj.

Vinicius a dat dovadă de profesionalism la cei 37 de ani!

„Nici nu vreau să dau nume, toţi! De când a venit Vinicius… s-a văzut profesionalismul lui, s-a văzut diferenţa de jucător, de profesor. Adică, să vezi un băiat care îşi face treaba… A jucat la CFR şi a câştigat patru campionate şi vine la o rivală şi să se dăruiască la fel ca la echipa la care a fost… Şi la 37 de ani!

Când îl vezi pe ăla la 37 de ani că te aşază pe teren, îţi spune ce ai de făcut, când vezi că îşi dă viaţa pe teren… Şi tu nu te uiţi un pic la el să spui «Uite, mă!». Eu spun că este un exemplu. Suntem foarte mulţumiţi de el. A fost singurul pe care l-am aplaudat şi singurul căruia nu ai ce să îi reproşezi. Pot să se supere jucătorii.

Eu am luat hotărârea să nu îi băgăm în seamă când au venit la noi. La final, le-am strigat «Ruşine să vă fie!», mergeau cu capul în jos şi aşa trebuia să meargă. Pentru că nu e posibil şi normal să fii cu salariile la zi, cele mai mari din Liga 1, condiţii la bază… Eu cred că e în primele 15 baze de antrenament din Europa”, a spus Gheorghe Mustaţă, la ProSport Live.

Afla mai multe despre: fcsbvinicius 

viewscnt
Articole similare