Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preliminarii Euro 2020: Ucraina, a cincea echipă calificată la turneul final, după victoria contra Portugaliei. Aici ai toate rezultatele de luni

Preliminarii Euro 2020: Ucraina, a cincea echipă calificată la turneul final, după victoria contra Portugaliei. Aici ai toate rezultatele de luni
Comentarii

Echipa naţională de fotbal a Ucrainei şi-a asigurat, luni seară, prezenţa la Campionatul European din 2020, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, reprezentativa Portugaliei, meci în care Cristiano Ronaldo a ajuns la 700 de goluri.

În urma acestui succes, Ucraina a ajuns la 19 puncte acumulate în şapte meciuri şi a câştigat deja Grupa B, cu un meci rămas de disputat. Portugalia, cu 11 puncte, şi Serbia, cu zece puncte, care mai au de jucat două partide, se luptă pentru locul secund în grupa în care Luxemburg (4 puncte) şi Lituania (un punct) nu mai contează. 

Portugalia le va mai întâlni pe ultimele două clasate, în timp ce Serbia mai are de jucat cu Luxemburg şi Ucraina.

Ucraina este singura echipă care îşi asigură calificarea la Euro 2020 în urma meciurilor disputate luni seară şi cea de-a cincea, în total, după Belgia, Italia, Rusia şi Polonia.

Rezultatele înregistrate luni în preliminariile Euro 2020:

În grupa H, Franţa a remizat cu Turcia, scor 1-1, prin golul marcat de Giroud, în minutul 76, respectiv Ayhan (82).

Islanda a trecut de Andorra, scor 2-0, prin reuşitele lui Sigurdsson (38) şi Sigthorsson (64), în timp ce Albania a învins Moldova, scor 4-0, prin golurile lui Cikalleshi (22), Bare (34), Trashi (40) şi Manaj (90).

În grupa A, Anglia s-a impus, scor 6-0 cu Bulgaria, marcatori fiind: Rashford (7), Barkley (20, 32), Sterling (45, 69) şi Kane (85). Meciul a fost întrerupt de două ori din cauza insultelor rasiste.

Kosovo a învins Muntenegru,scor 2-0, prin golurile marcate de Rrahmani (10) şi Muriqi (34).

Afla mai multe despre: ucraina 

viewscnt
Articole similare