Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premiaţi la înfrângere "cu suma cuvenită"! Surpriza de care au avut parte fotbaliştii de la UTA Arad din partea conducerii

Premiaţi la înfrângere "cu suma cuvenită"! Surpriza de care au avut parte fotbaliştii de la UTA Arad din partea conducerii

UTA

Comentarii

UTA Arad a decis să-şi premieze jucătorii după înfrângerea suferită, duminică, în meciul cu U Craiova 1948, considerând că rezultatul a fost viciat de arbitrul Sorin Costreie.

Clubul UTA a decis să-şi premieze jucătorii după înfrângerea din meciul cu U Craiova 1948

"În urma evenimentelor petrecute în etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, la meciul echipei noastre contra celor de la U Craiova 1948, conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câştigarea unui punct. 

Prin această decizie considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat şi, totodată, facem o invitaţie la moralitate şi integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie. Susţinem cu toţii ideea unui fotbal mai bun, mai competent şi cu decizii în folosul lui şi nu împotriva lui", a precizat UTA, într-un comunicat.

U Craiova 1948 a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1.

În minutul 48, Juan Bauza, de la U Craiova 1948, a scăpat pe partea stângă, iar portarul advers Dragoş Balauru a ieşit să-l deposedeze, dar a fost călcat pe gleznă de jucătorul gazdelor.

Surprinzător, arbitrul Sorin Costreie a dictat fault împotriva oaspeţilor şi, în urma acelei lovituri libere, Kovacic a marcat golul victoriei.

”Din păcate, la meci s-a prezentat un domn care trebuia să fie la mici, la bere"

La finalul meciului, Dragoş Balauru a avut un discurs manifest şi l-a criticat pe Sorin Costreie.

”Noi am controlat jocul, am avut ocaziile mai mari şi trebuia să câştigăm. Din păcate, la meci s-a prezentat un domn care trebuia să fie la mici, la bere, că tot e 1 mai. Trebuia cartonaş roşu pentru Bauza, vine direct să mă calce pe tendon, nici nu se uită la minge! Se vorbeşte că Mediaşul şi Clinceniul strică campionatul, dar haideţi să ne uităm şi în alte părţi, unde e marea problemă. E viciere de rezultat”, a spus Dragoş Balauru.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 uta arad 

viewscnt
Articole similare