Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premier League, Ligue 1 şi Bundesliga se văd la Orange Sport. Noutăţile disponibile şi pe Orangesport.ro

Premier League, Ligue 1 şi Bundesliga se văd la Orange Sport. Noutăţile disponibile şi pe Orangesport.ro

Premier League

Comentarii

Din dorinţa de a le oferi microbiştilor cel mai bun fotbal din lume, Orange Sport va transmite meciurile din Premier League, Bundesliga şi Ligue 1.

Spectacolul din Premier League se vede la Orange Sport începând de astăzi. West Ham - Brentford şi Liverpool - Leicester sunt partidele care deschid etapa de Anul Nou din campionatul Angliei.

Ultima zi a anului ne aduce în centrul atenţiei şi celelalte staruri din Anglia. Manchester United, Manchester City şi Arsenal vor juca în direct la Orange Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Arsenal şi Manchester City par a fi principalele favorite în cursa pentru titlu. După 15 etape disputate, "tunarii" sunt pe primul loc în clasament, cu un avans de 5 puncte faţă de echipa lui Guardiola. Podiumul este completat de revelaţia actualei stagiuni, Newcastle, iar Tottenham, Manchester United şi Liverpool închid TOP 6.

Ligue 1 şi Bundesliga se văd şi ele la Orange Sport

De altfel, începând cu ianuarie 2023, abonaţii Orange Sport se vor bucura şi de alte surprize. Pe lângă Premier League, duelurile din Ligue 1 şi din Bundesliga intră şi ele în portofoliul de competiţii premium pe care îl deţine deja Orange Sport.

Cele trei campionate de top din Europa completează o listă impresionantă de competiţii transmise de Orange Sport, printre care şi Champions League, Superliga, La Liga, Serie A, Formula 1, NBA, Liga a II-a sau cele mai tari întreceri din handbalul european.

Astfel, începând din 2023, cu achiziţia drepturilor TV pentru Premier League, Bundesliga şi Ligue 1, Orange completează experienţa pe care le-o oferă abonaţilor prin canalele Orange Sport 1, 2, 3, 4, precum şi prin intermediul site-ului orangesport.ro şi al platformelor de social media Facebook Orange Sport, YouTube Orange Sport Romania, Instagram Orange Sport şi TikTok Orange Sport.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare