Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prepeliţă, mulţumit după victoria cu Poli Iaşi, în ciuda finalului de meci: ”Am trăit periculos, dar ştiţi cum e, când câştigi, totul este bine”

Prepeliţă, mulţumit după victoria cu Poli Iaşi, în ciuda finalului de meci: ”Am trăit periculos, dar ştiţi cum e, când câştigi, totul este bine”

Superliga

Comentarii

FC Argeş a primit vizita ultimei clasate, Poli Iaşi, în etapa cu numărul 26 a Ligii 1. Piteştenii şi-au continuat forma bună din acest an şi au reuşit o victorie care i-a adus la 4 puncte de play-off.

”Jucam cu echipa de pe ultimul loc şi nu vroiam să fie deconectaţi sau să creadă că meciul va fi uşor. Am pus presiune mai mare ca la alte meciuri, tocmai ca să îi capacităm şi să îi ţinem în priză. Cred eu că astăzi puteam câştiga la o diferenţă de scor mult mai mare. Am avut ocazii, am avut cred că şi un penalti clar în prima repriză. Am trăit periculos, dar ştiţi cum e, când câştigi, totul este bine”, a spus Prepeliţă.

Întrebat de viitorul lui Malele, marcatorul celor două goluri din victoria cu Poli Iaşi, antrenorul lui FC Argeş a recunoscut că speră ca atacantul să rămână, în ciuda faptului că îşi va încheia contractul cu piteştenii în vară.

”El şi-a arătat disponibilitatea de a rămâne la Piteşti, sunt discuţii în sensul ăsta. Cred că va rămâne, pentru că se simte foarte bine aici. Aici el se simte iubit, apreciat şi cred că ,pentru proiectul nostru, pentru anul viitor, în care vom avea alte obiective, îl includem şi pe el şi cu siguranţă îl vom avea lângă noi”, a adăugat fostul jucător al FCSB-ului.

În final, Prepeliţă a fost întrebat de şansele echipei sale la play-off, iar fostul mijlocaş a refuzat să ofere vreun răspuns definitiv: ”Dacă jocul te duce acolo, nu poţi să spui nu. Noi ne dorim la fiecare meci să câştigăm”, a concluzionat tehnicianul de la FC Argeş.

Afla mai multe despre: fc argeşpoli iaşiandrei prepeliţăliga 1 

viewscnt
Articole similare