Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Anglia anunţă că Ronaldo va pleca de la Manchester! Erik ten Hag taie în carne vie la United

Presa din Anglia anunţă că Ronaldo va pleca de la Manchester! Erik ten Hag taie în carne vie la United

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a început în forţă la United, dar în ultima vreme, prestaţiile lui la United au fost dezamăgitoare, iar portugezul nu a reuşit să strălucească ca în alte dăţi.

Presa din Anglia anunţă că Ronaldo va pleca de la Manchester! Erik ten Hag taie în carne vie la United

Erik ten Hag ar fi  ajuns la un acord verbal cu Manchester United, pentru a o prelua pe Manchester United din vara acestui an. Olandezul ar fi transmis celor din conducerea clubului că portughezul Cristiano Ronaldo nu se potriveşte cu stilul său de joc şi nu va face parte din planurile sale de viitor, potrivit Daily Star.

Mai mult decât atât, sursa menţionată a scris că antrenorul olandez şi-ar fi dat acordul ca Ronaldo să fie vândut încă din această vară. ”A transmis clar conducerii că vârsta şi statutul de lux al portughezului nu sunt potrivite abordării pe care vrea să o implementeze, după ce va prelua echipa, în iunie”, au scris englezii. 

Erik ten Hag ar urma să semneze un contract pe 4 sezoane cu Manchester United, el alegându-şi chiar şi numele viitorilor colaboratori. 

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United vara trecută, iar până în prezent, portughezul a jucat în 33 de partide şi a marcat 18 goluri. Dintre cele 18 goluri marcate de lusitan, 6 dintre ele au fost înscrise în grupele UEFA Champions League. În prezent, Cristiano Ronaldo este cotat de Transfermarkt la 35 de milioane de euro. 

În vârstă de 52 de ani, tehnicianul olandez a mai antrenat în carieră echipele Go Ahead Eagles, Bayern Munchen II şi FC Utrecht. Pe banca echipei Ajax este din 21 decembrie 2017, perioadă în care a câştigat de două ori titlul (2018/2019 şi 2020/2021) şi de două ori Cupa Olandei.

Ajax este pe cale să cucerească un nou trofeu în Eredivisie, fiind pe locul I în clasament, cu 72 de puncte, patru peste ocupanta locului 2, PSV Eindhoven, cu cinci etape înaintea finalului de sezonul.

Manchester United este în pericol să rateze calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Formaţia ocupă locul 7 în clasament, cu 51 de puncte în 31 de jocuri, la şase puncte de Tottenham, de pe locul 4, ultimul de Champions League.

Afla mai multe despre: ronaldo-manchester united-ten hag 

viewscnt
Articole similare