You are here:

Presa din Anglia l-a luat în vizor pe Radu Drăguşin, după Coventry - Tottenham 1-2: „A intrat în încurcătură!”

Presa din Anglia l-a luat în vizor pe Radu Drăguşin, după Coventry - Tottenham 1-2: „A intrat în încurcătură!”

Stranieri

Comentarii

Presa engleză a oferit un verdict asupra evoluţiei lui Radu Drăguşin în meciul Coventry – Tottenham 1-2, disputat în Cupa Ligii Angliei. Jurnaliştii britanici au analizat prestaţia fundaşului român în această partidă.

Radu Drăguşin, analizat de presa din Anglia după duelul dintre Tottenham şi Coventry

Drăguşin, integralist în confruntarea împotriva echipei din liga secundă, a avut un joc complicat, în condiţiile în care Coventry i-a pus mari probleme echipei Spurs, care a reuşit să întoarcă scorul de la 0-1 abia în ultimele minute.

Publicaţia Football London a apreciat evoluţia lui Drăguşin, catalogând-o drept una bună, însă a subliniat o greşeală notabilă a acestuia, care a permis adversarului să rămână în joc la golul echipei Coventry.

„Per total, a avut o prestaţie solidă, dar l-a ţinut în joc pe Thomas-Asante la golul marcat de Coventry,” au comentat jurnaliştii englezi.

„Este confortabil în posesie, dar devine nesigur când un adversar îi testează viteza de reacţie. A jucat pentru naţionala României într-o apărare retrasă, ceea ce ar putea explica această situaţie.

A avut un moment dificil când s-a ciocnit de Forster, lucru care aproape a dus la un nou gol pentru Coventry,” a adăugat aceeaşi publicaţie.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamanglia 

viewscnt
Articole similare