Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Belgia critică strategia lui Anderlecht din ultimii ani. "Stanciu, cel mai mare eşec din istoria clubului"

Presa din Belgia critică strategia lui Anderlecht din ultimii ani. "Stanciu, cel mai mare eşec din istoria clubului"

Stranieri

Comentarii

Anderlecht Bruxelles este criticată în presa belgiană pentru eşecurile din ultimele perioade de transferuri. Fotbalistul român Nicolae Stanciu este din nou adus în discuţie.

Un nou jucător se pregăteşte să părăsească fosta campioană a Belgiei. Olandezul Michel Vlap (22 de ani) este anunţat ca şi plecat, după doar 6 luni de zile, în care nu a reuşit să-şi impună stilul. Anderlecht a plătit în vară 7 milioane de euro celor de la Heerenveen, în schimbul lui Vlap.

Belgienii reamintesc că sezonul trecut. Peter Zulj era considerat unul dintre cei mai buni jucători din Austria şi venea la Anderlecht, ca o etapă intermediară în drumul său către fotbalul mare. Anderlecht le-a plătit celor de la Sturm Graz, aproximativ 2.5 milioane de euro, în iarna anului 2019. Nici el n-a rupt gura târgului şi adunat 63 de minute în ultimele 10 etape. 

Formaţia din Bruxelles este criticată pentru faptul că nu reuşeşte să scoată la suprafaţă potenţialul jucătorilor, iar aceştia sunt traşi rapid pe linie moartă. Inerent, s-a adus vorba şi despre internaţionalul român, Nicolae Stanciu, ajuns la Slavia Praga.

"Star în campionatul României, înzestrat cu calităţi incontestabile, Stanciu reprezintă una din cele mai mari greşeli din istoria recentă a clubului...înainte de a începe să strălucească din nou în Cehia. În fiecare fereastră de transferuri, Anderlecht a făcut o greşeală în sectorul ofensiv...nu a putut să exploateze potenţialul unor jucători. O eroare de selecţie sau un talent care nu este folosit şi nu i se dă încredere?", au scris belgienii.

 

Afla mai multe despre: stanciuanderlecht 

viewscnt
Articole similare