You are here:

Presa din Belgia, cumpătată după victoria "Dracilor roşii" împotriva României: "Au făcut ce trebuia. Înapoi în cursa pentru optimi!"

Presa din Belgia, cumpătată după victoria "Dracilor roşii" împotriva României: "Au făcut ce trebuia. Înapoi în cursa pentru optimi!"galerie foto

EURO

Comentarii

Presa din Belgia a tratat pe larg victoria cu România, 2-0 la Campionatul European, în al doilea meci din grupa E a turneului final.

Entuziasmul victoriei cu Ucraina, 3-0, s-a mai disipat după modul în care Belgia a controlat jocul cu România, după ce a deschis repede scorul prin Youri Tielemans, în minutul 2. Deşi au luptat, elevii lui Edi Iordănescu n-au avut şanse la victorie, fiind supuşi unei presiuni foarte mari.

Ce scrie presa din Belgia, după victoria cu 2-0 împotriva României, la EURO 2024

S-a terminat 2-0, dar Belgia putea marca de mai multe ori. Romelu Lukaku a avut un gol anulat şi a mai ratat şanse importante de gol. Jurnaliştii Belgiei au lăudat naţionala lui Domenico Tedesco, după succesul contra tricolorilor".

Victoria împotriva a României este privită de belgieni ca un fapt care trebuia să se întâmple fără prea mari probleme, mai ales în contextul în care "Dracii roşii" au pierdut în prima etapă cu Slovacia, 0-1.

"Belgia s-a întors!", a titrat site-ul voetbalprimeur.be, care a detaliat în interiorul articolului.

"'Dracii roşii' au făcut ceea ce trebuiau să facă, au bătut România. Belgia a câştigat cu 2-0, cu un joc foarte bun. După înfrângereea cu Slovacia, Belgia  nu-şi permitea încă un pas greşit, iar Domenico Tedesco a reuşit să "răstoarne" situaţia", scrie sursa citată.

De asemenea, Le Soir, una dintre cele mai importante publicaţii din Belgia, a făcut analiza meciului Belgia - România 2-0.

"Dracii roşii, înapoi în cursa pentru optimi!", a titrat şi Le Soir. "Cel mai rapid gol marcat de Belgian la un turneu final le-a permis elevilor lui Domenico Tedesco să preia repede frâiele jocului împotriva României. Tielemans a marcat şi a strălucit, Casteels a apărat tot!

73 de secunde pentru a reduce la tăcere două treimi din stadion", scrie jurnalistul Frederic Larsimont în Le Soir.

Belgia a învins România cu 2-0, goluri marcate de Youri Tielemans şi Kevin De Bruyne.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: belgiarectie presa belgiabelgia romani 2-0belgia romania 2-0 euro 2024belgia romania euro 2024 

viewscnt
Articole similare