Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Danemarca, după ce Nordsjaelland a picat cu FCSB/CSKA 1948 Sofia: ”O tragere bună. Am evitat Bodo/Glimt, Lech Poznan sau APOEL”

Presa din Danemarca, după ce Nordsjaelland a picat cu FCSB/CSKA 1948 Sofia: ”O tragere bună. Am evitat Bodo/Glimt, Lech Poznan sau APOEL”

Fotbal

Comentarii

Dacă trece de bulgarii de CSKA 1948 Sofia, FCSB va întâlni în turul trei preliminar al Conference League formaţia daneză Nordsjaelland.

FCSB ar urma să joace primul meci acasă, pe 10 august, în timp ce returul este programat o săptămână mai târziu, în Danemarca.

Bucurie mare în Danemarca

Jurnaliştii danezi au văzut cu ochi foarte buni tragerea la sorţi de luni, de la Nyon, în contextul lui Nordsjaelland.

Aceştia s-au bucurat că vicecampioana lor a evitat formaţii precum Basel, Bodo/Glimt, Lech Poznan şi Apoel Nicosia.

O tragere bună, ţinând cont de ce echipe au fost evitate. Danezii probabil îşi amintesc bine de FCSB, cunoscută anterior drept Steaua Bucureşti, din sezonul trecut, când au fost învinşi de Silkeborg în dublă manşă, de fiecare dată cu 5-0”, au notat danezii de la ”sport.tv2.dk”.

Nordsjaelland a terminat ultimul sezon al campionatului danez pe locul secund, la patru puncte în spatele celor de la FC Copenhaga. În sezonul regulat a terminat pe prima poziţie, însă în play-off formaţia din Copenhaga a făcut legea.

Cei mai bine cotaţi jucători din lotul celor de la Nordsjaelland sunt Ernest Nuamah - 6 milioane de euro, Marcus Ingvartsen - 5,5 milioane de euro şi Adamo Nagalo - 5 milioane de euro.

Nordsjaelland este una dintre cele mai tinere formaţii din Europa. Se bazează foarte mult pe jucători tineri, în special din zona Scandinaviei şi a Africii.

În ultimele sezoane, Nordsjaelland a vândut jucători de peste 50 de milioane de euro:

  • Kamaldeen Sulemana - Rennes - 17 milioane de euro
  • Andreas Schjelderup - Benfica - 9 milioane de euro
  • Mohammed Kudus - Ajax - 9 milioane de euro
  • Simon Adingra - Brighton - 8 milioane de euro
  • Mikkel Damsgaard - Sampdoria - 7 milioane de euro
  • Andrea Skov Olsen - Bologna - 6 milioane de euro

Toţi cei şase jucători reamintiţi ai fost vânduţi înainte să împlinească 21 de ani, iar Nordsjaelland a păstrat procent din viitorul transfer al acestora.

  • Numai cota actuală a lui Mohammed Kudus a crescut în ultimii ani la 40 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: nordsjaellanddanemarca 

viewscnt
Articole similare