You are here:

Presa din Israel, după ce Maccabi Petah Tikva a fost eliminată de CFR Cluj

Presa din Israel, după ce Maccabi Petah Tikva a fost eliminată de CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj s-a calificat joi seara în play-off-ul Conference League, după ce a învins, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia israeliană Maccabi Petach Tikva.

Primele reacţii în presa din Israel după ce CFR-ul a eliminat-o pe Maccabi 

La Cluj, CFR venea după victoria la limită din tur, de la Sofia, 1-0, iar elevii lui Dan Petrescu au pus presiune pe poarta apărată de Wolff, însă nu au reuşit să înscrie până la pauză. În minutul 50, gazdele au deschis scorul. Deac a trimis pe poartă o lovitură liberă de la marginea careului, goalkeeperul israelianilor, Marco Wolff, a respins, iar Kresic a înscris.

Wolff a mai intervenit odată excelent la şutul lui Korenica, din minutul 57. Oaspeţii au fost periculoşi pe final, când Răzvan Sava a scos şutul lui Yehoshuha, din minutul 89, însă CFR s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în play-off, după 2-0 scor cumulat în cele două manşe disputate cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva.

  • În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va  juca împotriva învingătoarei meciul Pafos (Cipru).

Presa din Israel a vorbit despre înfrângerea suferită azi de Maccabi şi a recunoscut superioritatea CFR-ului.

”Maccabi Petah Tivka şi-a continuat serie dezamăgitoare de rezultate, după ce a pierdut pentru a doua oară consecutiv cu 0-1 în faţa românilor de la CFR Cluj şi a fost eliminat din preliminariile Conference League fără să marcheze.

Prima repriză a fost destul de liniştită, dar sub controlul românilor. Marco Wolf a avut chiar mai multe parade importantate.

Repriza secundă a început cu un gol rapid al clujenilor. În minutul 50, o lovitură liberă a lui Ciprian Deac a ajuns direct în mâinile lui Wolff, dar portarul, care a fost grozav până în acel moment, a pierdut balaonul care a ajuns la Anton Karshitz care l-a învins.

Controlul deplin al clujenilor a continuat până la final, când echipa lui Dan Roman a părut să nu aibă răspuns.”, a relatat presa din Israel.

Afla mai multe despre: cfr clujmaccabipresa din israel 

viewscnt
Articole similare