Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia, la picioarele lui Valentin Mihăilă: ”A fost un succes”

Presa din Italia, la picioarele lui Valentin Mihăilă: ”A fost un succes”
Comentarii

Valentin Mihăilă a promovat în Serie A alături de Parma, după ce a câştigat actualul sezon de Serie B.

Mihăilă a promovat în Serie A cu Parma, după actualul sezon de Serie B. Italienii au avut doar cuvinte de laudă pentru fostul oltean.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”După un 2023 de uitat, 2024 al lui Valentin Mihăilă a fost până acum un succes, iar fotbalistul a devenit un factor decisiv în promovare. Numeroasele accidentări păreau să-i fi luat din strălucire românului, a cărui creştere fusese încetinită.

La startul noului sezon puţini oameni au avut încredere în posibila lui revenire. Pecchia nu a avut niciodată îndoieli şi are meritul că l-a apărat în fiecare declaraţie şi a continuat să-l susţină.

Perseverenţa antrenorului a dat roade: pe 10 decembrie la Tardini, Mihăilă a contribuit la revenirea cu Palermo. Golul a redat încrederea unui jucător care avea nevoie să-şi regăsească liniştea şi de atunci a fost o creştere constantă.

Cifrele o spun: datorita unei serii de performanţe excelente, Mihăilă a devenit titular în primul 11 al lui Pecchia şi în 2024 a fost golgheterul Parmei. Încă o victorie pentru Pecchia care a reuşit să reînvie un jucător în dificultate.”, au scris italienii.

Valentin Mihăilă, jucătorul de 24 de ani cotat la două milioane de euro, s-a implicat la promovarea echipei în Serie A, el marcând şase goluri şi oferind şi două pase decisive, în cele 32 de partide adunate în campionat.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

 

Afla mai multe despre: valentin mihailaparmaserie a 

viewscnt
Articole similare