Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Ucraina a reacţionat după revenirea epică a României: „Un fiasco!” Ce mesaj a postat Elina Svitolina

Presa din Ucraina a reacţionat după revenirea epică a României: „Un fiasco!” Ce mesaj a postat Elina Svitolina

Tenis

Comentarii

Jurnaliştii din Ucraina au reacţionat după ce România a revenit fabulos de la 0-2 şi s-a calificat la turneul final în Billie Jean King Cup,

Reacţia presei din Ucraina după victoria epică a României în Billie Jean King Cup

Deşi avea 2-0, Ucraina a fost învinsă de România după o răsturnare de situaţia incredibilă. Jucătoarele noastre au câştigat toate cele trei meciuri de sâmbătă şi şi-au asigurat prezenţa în premieră la turneul final al competiţiei. Jurnaliştii din Ucraina au analizat duelul.

„Fiasco! Surorile Kichenok au pierdut în faţa Anei Bogdan şi a lui Jaqueline Cristian. Ucraina nu a reuşit să ajungă în finala mondială a Cupei Billie Jean King.

Pe 13 aprilie, echipa de tenis feminin a Ucrainei a încheiat duelul pentru calificarea în finala Cupei Billie Jean King împotriva echipei României. Al treilea meci din ziua a doua, disputat pe terenul din complexul Omni Amelia Island Resort din Florida (SUA), a fost jucat de Lyudmila şi Nadiia Kichenok.

Au jucat împotriva echoipei Ana Bogdan / Jaqueline Cristian, iar îNtâlnirea s-a încheiat cu victoria duoului românesc, în două seturi”, au scris jurnaliştii de la sport.ua.

Elina Svitolina a postat şi ea un mesaj pe conturile sale de socializare imediat după triumful României:

„Am luptat, am dat totul în fiecare meci. Şi am fost foarte, foarte aproape de a câştigat. Din păcate, norocul nu a fost de partea noastră. Data viitoare vom fi mai bune şi mai puternice. Dar sunt mândră de echipa noastră”.

Afla mai multe despre: romaniaucrainbillie jean king cup 

viewscnt
Articole similare