Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Ucraina, reacţie acidă după ce vecinii noştri au ratat calificarea la mondial: ”Arbitrajul lui Lahoz a calificat Ţara Galilor cu o victorie la limită!”

Presa din Ucraina, reacţie acidă după ce vecinii noştri au ratat calificarea la mondial: ”Arbitrajul lui Lahoz a calificat Ţara Galilor cu o victorie la limită!”
Comentarii

Reprezentativa Ţării Galilor s-a calificat, duminică, la Cupa Mondială din Qatar, câştigând cu scorul de 1-0 finala cu Ucraina a barajului pentru un loc în turneul final.

Golul a fost marcat de ucraineanul Iarmolenko, în minutul 34, în proprie poartă. Meciul a avut parte de mai multe momente controversate, iar presa din Ucraina a criticat deciziile pe care le-a luat arbitrul Mateu Lahoz. În minutul 3 a fost anulat golul Ucrainei. De asemenea, ucrainenii au avut o fază suspectă de penalty în minutul 41, iar un al doilea cartonaş galben nu i-a fost acordat lui Daniel James în minutul 42.

Imediat după meci, presa din Ucraina a reacţionat, iar jurnaliştii de la Football 24 au scris: ”Ucraina ratează CM 2022 - autogolul lui Yarmolenko şi arbitrajul lui Lahoz au calificat Ţara Galilor cu o victorie la limită”.

”Arbitrajul lui Lahoz a calificat Ţara Galilor cu o victorie la limită!”

”Problemele cu Mateu Lahoz au apărut în minutul 3, când Ucrainei nu i s-a validat un gol. Zinchenko a înscris cu un şut din lovitură liberă la colţul lung, profitând că galezii nu se aşteptau la un şut. Totuşi, Lahoz a fost ferm şi a transmis că lovitura liberă se va executa doar după fluierul său.

În minutul 41, un alt episod. Allen l-a călcat pe picior pe Yarmolenko în propriul careu. A fost clar şi pe reluări, dar Mateu Lahoz a lăsat acest episod în seama VAR-ului. Asistenţii săi au revăzut faza şi... au acordat corner în loc de penalty!

În plus, în minutul 42, Daniel James putea să fie sancţionat pentru un cot aplicat lui Karavaev. Lui Lahoz i-a fost milă de Daniel, care avea deja un galben”, au scris cei de la Football 24.

În semifinale, Ţara Galilor a trecut cu 2-1 de Austria, la 24 martie, şi Ucraina s-a impus în faţa Scoţiei, scor 3-1, la 1 iunie. Galezii vor evolua la Cupa Mondială în grupa B, cu Anglia, Iran şi SUA. Pentru Ţara Galilor va fi prima Cupă Mondială de după 1958.

Afla mai multe despre: ucraina-ţara galilor-mondial 

viewscnt
Articole similare