Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Ungaria a dat de pământ cu Gigi Becali înainte de finala Cupei României: ”FCSB este un simbol al grotescului, un mit dărâmat de un proprietar megaloman”

Presa din Ungaria a dat de pământ cu Gigi Becali înainte de finala Cupei României: ”FCSB este un simbol al grotescului, un mit dărâmat de un proprietar megaloman”

FCSB

Comentarii

Sepsi şi FCSB joacă miercuri, de la 20:00, finala Cupei României. Meciul este transmis, în direct, de Telekom Sport. Presa din Ungaria urmăreşte cu interes meciul de pe arena „Ilie Oană”, miza partidei dintre cele două echipe depăşind astfel graniţele României.

Cea mai importantă publicaţie sportivă din Ungaria, Nemzeti Sport a criticat vehement maniera în care Gigi Becali conduce FCSB. De cealaltă parte, proiectul de la Sepsi primeşte numai cuvinte de laudă în presa din ţara vecină.

„Sepsi vrea să scrie istorie în finală. Sepsi ar putea fi a noua echipă din Transilvania care câştigă Cupa României, dar prima din Ţinutul Secuiesc. Sepsi încearcă să oprească recordul FCSB, care are 23 de cupe. FCSB nu are dreptul să folosească însă numele Steaua de şase ani, pentru că proprietarul său, Gigi Becali, a cumpărat ilegal clubul în 2003, de la Ministerul Apărării.

Acum câţiva ani, ar fi fost un duel între David şi Goliath. De atunci însă, Sepsi a fost un exemplu rar de construcţie deliberată şi conştientă în fotbalul românesc, în timp ce FCSB este un simbol al grotescului, un mit dărâmat de un proprietar megaloman. Gigi Becali nu a ascultat de nimeni şi a concediat o mulţime de antrenori şi jucători”, au scris cei de la Nemzeti Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbungariasepsi 

viewscnt
Articole similare