You are here:

Presa din Ungaria, după ce Mihai Stoica l-a ironizat pe Dominik Szoboszlai: ”Lipsă de respect?”

Presa din Ungaria, după ce Mihai Stoica l-a ironizat pe Dominik Szoboszlai: ”Lipsă de respect?”

Fotbal intern

Comentarii

Corvinul Hunedoara a câştigat de o manieră categorică în faţa maghiarilor de la Paksi, scor 4-0, în prima manşă a turului 1 preliminar din Europa League.

​Replică din Ungaria pentru MM Stoica

Corvinul a produs surpriza serii în Europa. Hunedorenii au spulberat-o pe Paksi, vicecampioana Ungariei, la capătul unui meci în care trupa lui Florin Maxim a fost superioară din toate punctele de vedere.

Printre spectatorii prezenţi la meciul de joi seara a fost prezent şi Dominik Szoboszlai (23 de ani), starul de 75.000.000 de euro al lui Liverpool.

Oficialul campioanei a remarcat prestaţia lui Marius Lupu, atacantul corvinist ce a reuşit un hattrick de senzaţie în meciul cu Paksi şi a ironizat subtil prezenţa lui Szoboszlai în tribunele arenei din Paks.

”Szoboszlai a văzut Lupu”, a fost mesajul ironic postat de Mihai Stoica pe reţelele sociale. 

Presa din Ungaria nu a rămas indiferentă, după ironia lui Mihai Stoica şi a scris: ”Lipsă de respect? Directorul sportiv român a glumit pe seama lui Szoboszlai”.

”Mihai Stoica, un manager sportiv cunoscut în fotbalul românesc, a atras atenţia cu doar trei cuvinte...

Dacă postarea lui este menită să fie lipsită de respect sau doar pentru amuzament, depinde de tine să decizi...”, a continuat sursa citată anterior.

  • 75 de milioane de euro este cota lui Szoboszlai, jucătorul lui Liverpool

Afla mai multe despre: mm stoicalupuungariacorvinul 

viewscnt
Articole similare