You are here:

Presa internaţională a reacţionat după ”caracterizarea fără menajamente” pe care Răzvan Lucescu i-a făcut-o lui Ianis Hagi

Presa internaţională a reacţionat după ”caracterizarea fără menajamente” pe care Răzvan Lucescu i-a făcut-o lui Ianis Hagi
Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) ar trebui să revină la Rangers în această vară, după ce a fost împrumutat la Alaves în sezonul 2023/2024

Lucescu, sincer despre Ianis Hagi + Ce a scris presa internaţională

Răzvan Lucescu (55 de ani), antrenorul celor de la PAOK Salonic, i-a făcut o caracterizare fără menajamente lui Ianis Hagi, după participarea României la Campionatul European din Germania.

Presa internaţională a auzit despre descrierea pe care i-a făcut Răzvan Lucescu lui Ianis Hagi şi a reacţionat imediat.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

”Hagi a marcat de cinci ori în 39 de meciuri pentru ţara sa de când a debutat în 2018, dar i s-a spus să depună un efort mai mare. 

Un fost selecţioner al României a pus sub semnul întrebării efortul depus de Ianis Hagi şi i-a spus jucătorului de la Rangers ce trebuie să facă dacă vrea să meargă mai departe şi devină căpitanul ţării sale.

Mijlocaşul ofensiv a jucat în toate cele patru meciuri ale României la EURO 2024, pe care a ajutat-o să ajungă până în optimi, acolo unde a fost învinsă clar de Olanda.

Tânărul de 25 de ani se va prezenta la stadiul de pregătire al echipei, unde va fi evaluat de Philippe Clement.

Răzvan Lucescu a antrenat echipa României între 2009 şi 2011 şi, în ciuda faptului că a lăudat calitatea lui Hagi cu mingea la picior, crede că are nevoie de alţi jucători în jurul său pentru a fi eficient”.

Ce a declarat Lucescu: 

”Eu cred că Ianis la aşa cum este el construit, cu talentul lui are nevoie de o echipă în spate care să-l ajute foarte mult, să-şi pună în valoare tehnica şi viziunea lui de joc. El nu este un jucător de efort deosebit!

El este un jucător care trebuie să ştie că ceilalţi sunt bine poziţionaţi, că-l acoperă când face vreo greşeală, să aibă această linişte şi libertate de a face şi greşeli pentru a-şi pune în valoare calitatea lui, viziunea în primul rând a jocului.

Ianis Hagi are o viziune extraordinară, are o calitate de joc, de pasă, cum nu sunt mulţi în momentul de faţă în echipa naţională. Nu pot să vorbesc de afară...”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: ianis hagirăzvan lucescu,  

viewscnt
Articole similare