You are here:

Presa maghiară a dat de pământ cu naţionala lui Edi Iordănescu: ”Românii teribil de slabi”

Presa maghiară a dat de pământ cu naţionala lui Edi Iordănescu: ”Românii teribil de slabi”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a încheiat aventura la EURO 2024, după ce a pierdut, scor 0-3, în optimile de finală, în faţa Olandei.

România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3, în optimile de finală ale Europeanului din Germania. Golurile au fost marcate de Gakpo (20) şi Malen (83, 90+3).

Astfel, parcursul tricolorilor la Campionatul European din 2024 a luat sfârşit, dar românii ies cu capul sus după aventura nemţească.

”Olanda a învins România cu 3-0 în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal, la Munchen, marţi seara, pentru a se califica în sferturi. Românii au început curajos, în atac, însă Cody Gakpo i-a adus pe olandezi la conducere la jumătatea primei reprize.

De atunci, olandezii au stat în control şi ar fi putut câştiga cu mai mult de trei goluri”, au scris cei de la Nemzeti, care au completat mult mai acid: ”Până la urmă, e greu să găseşti un jucător olandez care să nu fi avut cel puţin o ocazie, în timp ce contraatacurile româneşti au fost în mare parte complet inofensive. România s-a clătinat în prima repriză, după o altă acţiune grozavă a lui Gakpo, Donyell Malen a şutat cu uşurinţă în poartă, din apropiere (0-2), iar apoi a marcat din nou la final. ”Oranje” a câştigat pe deplin meritat”.

”Olanda i-a învins fără drept de apel pe românii teribil de slabi, în optimile europene. Naţionala de fotbal a Olandei a învins România foarte simplu, chiar dacă a jucat la jumătate de turaţie. Olandezii au ratat ocaziile una după alta, iar românii abia au ajuns la poartă”, au scris cei de la origo.hu.

Afla mai multe despre: româniaedi iordănescupresa maghiară 

viewscnt
Articole similare