You are here:

Preşedinta FRG, prima declaraţie după audierile de la TAS: „A fost o zi foarte grea!” Când vor primi verdictul Ana Bărbosu şi Sabrina Voinea | EXCLUSIV

Preşedinta FRG, prima declaraţie după audierile de la TAS: „A fost o zi foarte grea!” Când vor primi verdictul Ana Bărbosu şi Sabrina Voinea | EXCLUSIV

Jocurile olimpice

Comentarii

Audierile de la TAS în speţa medaliei de bronz obţinută de Jordan Chiles s-au încheiat. Sabrina Voinea şi Ana Bărbosu aşteaptă acum verdictul.

Preşedinta FRG a oferit prima declaraţie după audierile de la TAS

Carmencita Constantin, preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică a fost prezentă la audierile de la TAS şi a oferit o primă declaraţie în cazul medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice. Americanca Jordan Chiles a obţinut bronzul la Paris, dar Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Voinea vor să se facă dreptate, ele mizând pe faptul că au avut un exerciţiu mai bun decât al adversarei din SUA.

Carmencita Constantin a recunoscut că audierile au fost foarte grele, ele ţinând 9 ore. Totuşi, nu se poate antepronunţa în privinţa unui verdict.

„A fost o zi foarte grea. Audierile au durat 9 ore. Nu vreau să declar absolut nimic legat de verdict. Avocaţii sunt cei cu care veţi putea comunica”, a declarat Carmencita Constantin pentru Orange Sport. La audieri au participat Carmencita Constantin, Anca Grigoraş, Angela Cacovean şi Camelia Voinea. Mama Sabrinei a participat la audieri la carerea ei.

Verdictul va veni cel târziu mâine, atunci când Jocurile Olimpice de la Paris se vor încheia.

Material scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: sabrina voineajoparis 

viewscnt
Articole similare