Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Braziliei, declaraţie sinceră despre eliberarea lui Dani Alves din închisoare: "Banii pe care îi are..."

Preşedintele Braziliei, declaraţie sinceră despre eliberarea lui Dani Alves din închisoare: "Banii pe care îi are..."
Comentarii

Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a criticat decizia instanţei spaniole de a oferi fostului fotbalist Daniel Alves posibilitatea de a părăsi închisoarea pe cauţiune după condamnarea sa pentru viol.

„Banii pe care îi are Daniel Alves, banii pe care i-ar putea împrumuta cineva, nu pot răscumpăra ofensa unui bărbat faţă de o femeie pe care a violat-o”, a declarat Luiz Inacio Lula da Silva miercuri seară, în cadrul unei cine de sărbătorire a celei de-a 44-a aniversări a Muncitorilor. Partidul (PT), în Brasilia.

Un tribunal de la Barcelona a decis, miercuri, ca fostul internaţional brazilian să fie eliberat în aşteptarea hotărârii sale în apel, în schimbul sumei de un milion de euro. „Un scandal” pentru avocatul reclamantei, care a denunţat „dreptatea pentru bogaţi”.

Fostul fundaş a fost condamnat luna trecută la patru ani şi jumătate de închisoare pentru violul unei tinere în decembrie 2022 într-un club de noapte din Barcelona.

Potrivit mai multor mass-media spaniole, tatăl lui Neymar, fost coechipier al lui Alves la FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, ar putea plăti cauţiunea necesară pentru eliberarea lui.

Săptămâna trecută, preşedintele brazilian a intervenit deja pentru a cere încarcerarea unui alt star de fotbal din ţara sa condamnat pentru viol, fostul atacant Robinho, judecând că trebuie să „plătească preţul iresponsabilităţii sale” pentru o infracţiune „de neiertat”.

Miercuri, Curtea Superioară de Justiţie (STJ) din Brazilia a decis că Robinho va trebui să execute în ţara sa pedeapsa de nouă ani de închisoare pentru viol în grup pronunţată în lipsă în Italia, pentru fapte care datează din 2013, când era jucător. de la AC Milan.

Afla mai multe despre: lulabraziliapresedintedani alvesinchisoare 

viewscnt
Articole similare