You are here:

Preşedintele clubului din Superliga a intervenit, după ce un jucător l-a acuzat pe antrenorul său că l-a făcut ”ţigan”: ”Asta mi-a spus”

Preşedintele clubului din Superliga a intervenit, după ce un jucător l-a acuzat pe antrenorul său că l-a făcut ”ţigan”: ”Asta mi-a spus”

Rapid

Comentarii

Ilie Lemnaru, preşedintele Unirii Slobozia, a făcut câteva lămuriri importante referitoare la disputa din jucătorul Gabriel Lazăr şi antrenorul Adrian Mihalcea.

În urmă cu două etape, Gabriel Lazăr a fost titular în meciul cu Dinamo de pe ”Arcul de Triumf”, pierdut de ialomiţeni la limită, scor 0-1. 

Experimentatul fundaş, în vârstă de 33 de ani, s-a accidenatt la pauza partidei şi a fost schimbat de Adi Mihalcea, iar surse apropiate jucătorului au făcut câteva dezvăluiri incredibile.

Mai exact, un apropiat al lui Gabi Lazăr a declarat pentru Fanatik că Adi Mihalcea l-a înjurat de morţi pe fotbalist şi l-a numit ”ţigan”, derapaj în urma căruia fundaşul a decis, conform sursei citate, să îşi rezilieze contractul.

Preşedintele Sloboziei sare în apărarea lui Mihalcea şi infirmă zvonurile de rasism

Ilie Lemnaru, preşedintele clubului ialomiţean, a infirmat acest scenariu şi a dezvăluit că Lazăr a cerut rezilierea contractului din cauza că ”nu se mai simţea fericit” la Slobozia.

”Lazăr a fost titular la meciul cu Dinamo. Luni am făcut două RMN-uri iar, marţi a venit la antrenament, după a venit să vorbească cu mine şi mi-a zis că vrea să rezilieze, pentru că el nu se mai simte fericit.

A spus că vrea să fie liber de contract, că nu se mai regăseşte aici. Este un jucător crescut de noi, pe care l-am ajutat foarte mult în ultima perioadă.

A discutat şi cu Adi Mihalcea. El la rândul lui s-a dus acasă, a vorbit cu prietenii, cu familia, după a izbucnit un mic scandal între ei: <<Că l-ar fi dat afară>>

A doua zi m-a sunat la ora 11, că vrea să ne întâlnim, că este mai bine pentru el. La 11:45 mi-a dat mesaj că va dezvălui presei.

Gabi Lazăr şi-a dorit să fie liber de contract, pentru că este puţin influenţabil. (n.r. incident de rasism) Nu, nu, nu, în niciun caz”, a spus Ilie Lemnaru, la Prima Sport.

Ce a spus Adrian Mihalcea despre acuzele de rasism

"Gabi Lazăr a dorit să rupă contractul, nu a fost dat afară, nu a fost niciun fel de altercaţie, au ieşit discuţii că aş fi rasist. Cum să fiu rasist în condiţiile în care am trei jucători de culoare în echipă iar el este la club de şapte ani?

Sunt rasist după şapte ani? Nu este nimic adevărat, doar simplul fapt că şi-a dorit pentru liniştea lui să rupă contractul cu Slobozia, este fix problema lui şi doar atât, e o ştire pe surse, am ţinut doar să spun că nu este nimic adevărat.", a spus Mihalcea, după Slobozia - Rapid 1-2.

 

Afla mai multe despre: superligarapidunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare