Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele clubului la care a crescut Radu Drăguşin, comparaţie cu Tavi Popescu: „Pe el nu l-am văzut niciodată să facă asta!” | EXCLUSIV

Preşedintele clubului la care a crescut Radu Drăguşin, comparaţie cu Tavi Popescu: „Pe el nu l-am văzut niciodată să facă asta!” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Mihai Badea, preşedintele lui Regal Sport, clubul la care s-a lansat Radu Drăguşin, a explicat cum era fotbalistul în perioada adolescenţei.

Preşedintele lui Regal Sport a făcut o comparaţie între Radu Drăguşin şi Tavi Popescu din perioada junioratului

Radu Drăguşin eset omul momentului în fotbalul românesc după transferul la Tottenham Hotspur. Mutarea nu l-a surprins pe Mihai Badea, cel care a fost preşedinte la clubul Regal Sport, acolo unde fundaşul şi-a făcut junioratul.

Mihai Badea a povestit cum era Radu Drăguşin în acea perioadă, dar a făcut şi o comparaţie foarte interesantă cu Tavi Popescu, cel care alături de Cătălin Cîrjan, au fost colegi cu Drăguşin la Regal.

„Sunt mândru pentru acest copil. Ştiu că şi-a dorit foarte mult să ajungă la un club mare. Când l-am adus era un copil, dar de atunci îşi dorea să ajungă în fotbalul mare. Era un copil foarte matur pentru vârsta lui, un profesionist cu desăvârşire.

Mie îmi plăcea să stau să-l privesc cum intra pe teren. Eu fac o glumă, spun că s-a născut cu bandelora pe mână. Era pentru colegi un lider adevărat. Se vedea că are o clasă peste ceilalţi pentru că avea un mod de a se prezenta profesionist. Mie îmi făcea plăcere să-l văd şi când dă noroc cu căpitanul echipei adverse.

De mic a fost disciplinat. Pentru mine nu e nicio surpriză. La sfârşitul competiţiei, antrenorii le dădeau un program pentru acasă. 90% dintre copiii de vârsta lui nu-l făceau. Pe Radu îl găseai pe stradă făcându-şi antrenamentul. Când se reluau pregătirile, se dădeau acele teste, iar Radu era pregătti 100%. Era foarte disciplinat.

În comparaţie cu Tavi (n.r. Popescu) nu l-am văzut plângând niciodată. Era un lider şi pe lideri nu-i vezi plângând. El strângea echipa lângă el, n-am văzut niciodată să se plângă de condiţii. N-am auzit de la el niciodată lucruri negative legate de ce i se întâmplă în lumea fotbalului.

Tot Radu va depăşi recordul de transfer. Eu îl asemăn pe Drăguşin cu Popovici. Cred că va avea acelaşi impact pe care l-a avut Popovici în sportul românesc. Cred că acest transfer îi va motiva şi pe foştii lui colegi. Pe Tavi trebuie neapărat să-l motiveze lucrul ăsta”, a declarat Mihai Badea pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamantrenor 

viewscnt
Articole similare