Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele federaţiei franceze se va întâlni săptămâna viitoare cu Deschamps pentru a decide soarta selecţionerului: “Mă gândesc că ne vom înţelege!”

Preşedintele federaţiei franceze se va întâlni săptămâna viitoare cu Deschamps pentru a decide soarta selecţionerului: “Mă gândesc că ne vom înţelege!”
Comentarii

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF)l, Noel Le Graet, a anunţat că se va întâlni săptămâna viitoare, la Guingamp, cu selecţionerul Didier Deschamps, pentru a discuta despre o eventuală prelungire a contractului tehnicianului, relatează L’Equipe.

Actualul contract al lui Deschamps este valabil până la sfârşitul acestui an.

Le Graet a declarat că vrea ca Deschamps să rămână la conducerea naţionalei Franţei.

“Are cărţile în mână în ceea ce priveşte prelungirea, pentru că eu i-am spus din momentul în care eram în semifinalele Cupei Mondiale că decizia îi aparţine”, a afirmat şeful FFF.

Noel Le Graet ar spera la o prelungire pe doi ani pentru Deschamps, care să includă şi Euro 2024, în timp ce tehnicianul ar intenţiona să negocieze un contract valabil până în 2026.

“Mă gândesc că ne vom înţelege”, a spus Le Graet.

Dublă schimbare în minutul 41? Fostul antrenor al FCSB-ului a explicat decizia lui Deschamps din finala Cupei Mondiale

"Probabil că Deschamps a vrut să le dea fotbaliştilor care intrau un ritm de joc cât mai rapid. Jucătorii respectivi au mai prins 7-8 minute în teren, apoi a venit pauza, a urmat încălzirea, dar asta nu e o umilinţă. Tu, ca jucător, trebuie să te pui în pielea antrenorului, e doar o schimbare tactică, nu vrea nimeni să te umilească.

Am văzut că jucătorii erau supăraţi, dar nu am văzut nicio reacţie negativă. În acelaşi timp, am văzut jucători în Liga 1 care au dat cu pumnii prin bănci, chiar acum în weekend, s-au dus supăraţi la vestiare, iar Giroud, care e campion mondial, n-a avut nicio reacţie negativă", a declarat Nicolae Dică la Orange Sport.

Afla mai multe despre: franţa-deschamps-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare