Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui AS Roma, mesaj pentru fiul lui Patrick Kluivert: "Îţi cumpăr un Lamborghini dacă marchezi 30 de goluri"

Preşedintele lui AS Roma, mesaj pentru fiul lui Patrick Kluivert: "Îţi cumpăr un Lamborghini dacă marchezi 30 de goluri"

Serie A

Comentarii

Preşedintele lui AS Roma, James Pallotta, i-a transmis lui Justin Kluivert, unul dintre transferurile Romei din această vară, că îi va cumpăra o maşină de lux dacă va marca 30 de goluri şi că nu îl va vinde niciodată la echipa la care visează să joace.

Justin Kluivert (19 ani), a ajuns în această vară la AS Roma, după ce giallorossi i-au plătit 17.25 milioane de euro lui Ajax Amsterdam pentru fiul fostului star olandez, Patrick Kluivert. Aflat de doar două luni în capitala Italiei, lui Kluivert Jr. i s-a impus deja un obiectiv din partea preşedintelui echipei, dar şi un cadou pe măsură. 

"Îţi voi cumpăra un Lamborghini dacă marchezi 30 de goluri. Altminteri îţi iau un Mercedes dacă marchezi 10 goluri, okay?", i-ar fi spus James Pallotta olandezului, potrivit Gazzetta dello Sport. 

Visul puştiului de 19 ani este să joace pentru FC Barcelona, pentru care şi tatăl său a evoluat şase ani, între 1998 şi 2004, dar conducătorul echipei care a terminat sezonul trecut din Serie A pe locul trei i-a transmis că nu îl va vinde niciodată la catalani, ca urmare a faptului că Barcelona i l-a "furat" Romei pe Malcom.

Justin Kluivert este un produs al academiei lui Ajax Amsterdam şi are deja o selecţie în naţionala Olandei, debutând în primăvara acestui an într-un meci amical împotriva Portugaliei. 

Afla mai multe despre: patrick kluivertjustin kluivertfc barcelonaas roma 

viewscnt
Articole similare