Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Bayern Munchen a spus că Haaland nu este dorit la clubul bavarez. "Nu avem nevoie de Haaland în echipa noastră"

Preşedintele lui Bayern Munchen a spus că Haaland nu este dorit la clubul bavarez. "Nu avem nevoie de Haaland în echipa noastră"
Comentarii

Preşedintele lui Bayen a spus că Haaland nu este dorit la Munchen.

Karl-Heinz Rummenigge a vorbit despre posibilitatea ca Haaland să ajungă la Bayern

Preşedintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a vorbit despre Erling Haaland pentru cei de la Tuttosport. Germanul, fost jucător al celor de la Bayern, a spus că nu este dispus să îl aducă pe noul puşti minune al fotbalului, la clubul bavarez. Karl a menţionat şi faptul că Haaland nu este ăn acest moment dorit la Bayern.

Chiar dacă Haaland este unul dintre cei mai în formă jucători din acest moment, el reuşind să câştige trofeul Golden Boy, premiu acordat celui mai bun tânăr fotbalist, preşedintele lui Bayern tot nu este convins că Haaland este o soluţie pentru Bayern în acest moment, cu toate că germanul i-a recunoscut valoarea norvegianului de 20 de ani.

Motivul pentru care Rummenigge spune că Erling Haaland nu e o variantă pentru Bayern acum, este acela că bavarezii îl au pe Robert Lewandoski, care este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, în acest moment.

"Nu avem nevoie de Haaland în echipa noastră cât timp îl avem pe Lewandowski! Dar Erling este un animal, marchează multe goluri şi merită trofeul Golden Boy.", a declarat Karl-Heinz Rummenigge pentru Tuttosport.

Erling Haaland este evaluat în acest moment la 100 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: haaland dortmund bayern munchen 

viewscnt
Articole similare