Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Bayern Munchen a vorbit despre clauza de reziliere a lui Haaland. Ce spune despre interesul bavarezilor pentru norvegian

Preşedintele lui Bayern Munchen a vorbit despre clauza de reziliere a lui Haaland. Ce spune despre interesul bavarezilor pentru norvegian

Bundesliga

Comentarii

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Oliver Kahn, a confirmat că atacantul norvegian de la Borussia Dortmund, Erling Haaland, are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, însă nu a fost foarte clar în legătură cu interesul bavarezilor pentru jucător.

Haaland a fost transferat de Borussia Dortmund de la Red Bull Salzburg în 2020, pentru 20 de milioane de euro. Deşi Borussia nu a anunţat clauza lui de reziliere, Kahn a confirmat că aceasta este de 75 de milioane de euro, conform Süddeutsche Zeitung.

"Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească 75 de milioane de euro, cât este clauza de reziliere", a declarat Kahn.

Totuşi, el a evitat să răspundă dacă Bayern Munchen este un club interesat de serviciile jucătorului de 21 de ani. "Noi îl avem pe Lewandowski şi el va continua să marcheze 30-40 de goluri timp de mulţi ani", a spus Kahn.

"Încercare disperată!". Ofertă-monstru pentru Haaland: salariu stelar ca să spună "da"

Numele lui Erling Haaland va ţine capul de afiş al ziarelor importante din lume odată cu vara lui 2022, când va avea activă în contract clauza de reziliere de 75 de milioane de euro. Majoritatea cluburilor mari din Europa îl vor pe norvegian, dar Borussia Dortmund nu-şi va ceda starul fără luptă.

Bild scrie că Borussia Dortmund pregăteşte o ofertă-monstru într-o "încercare disperată" să-l păstreze pe Erling Haaland. Sursa citată scrie că nemţii sunt gata să-i dubleze salariul, de la 8 la 16 milioane de euro pe an, pentru Haaland să spună "da" şi să semneze un nou contract pe Signal Iduna Park.

Mino Raiola, agentul lui Erling Haaland, vrea să asigure pentru clientul său un salariu apropiat de 20 de milioane de euro pe an. Încercarea Borussiei Dortmund poate fi în zadar, după ce presa internaţională a scris că vârful de atac din Norvegia a luat deja decizia de a pleca din Germania.

Raiola a anunţat că doar patru cluburi din Europa îl pot transfera, în vara lui 2022, pe Erling Haaland. Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt pe lista redusă de Mino Raiola pentru serviciile norvegianului. Manchester United şi Liverpool vor încerca şi ele să facă totul pentru a obţine semnătura lui Haaland.

Erling Haaland a marcat 19 goluri şi a livrat cinci pase de gol în 15 meciuri jucate alături de Borussia Dortmund în toate competiţiile acestui sezon. Per total, Haaland are mai multe goluri marcate decât meciuri jucate pentru nemţi: a înscris 76 de goluri şi a livrat 20 de pase decisive în 74 de partide.

Afla mai multe despre: dortmund-haaland-bayern 

viewscnt
Articole similare