Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui CS Rapid a dat totul ”din casă” chiar în ziua în care arena din Giuleşti este inaugurată. ”Încă nu s-a semnat niciun contract cu FC Rapid!”

Preşedintele lui CS Rapid a dat totul ”din casă” chiar în ziua în care arena din Giuleşti este inaugurată. ”Încă nu s-a semnat niciun contract cu FC Rapid!”

Rapid

Comentarii

Preşedintele CS Rapid, Valentina Caciureac, a declarat că echipa de fotbal nu a semnat încă niciun contract pentru închirierea noii arene din Giuleşti.

Rapid Bucureşti inaugurează sâmbătă noul stadion, după ce a disputat meciuri "în exil". Mircea Lucescu va sta pe banca giuleştenilor la meciul de Old Boys, iar evenimentul va fi închis cu un duel între Rapid şi Poli Timişoara.

Totuşi, clubul condus de Victor Angelescu nu a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii CS Rapid. Valentin Caciureac a anunţat că, pentru moment, nu s-a ajuns la nicio înţelegere cu echipa care evoluează în primul eşalon al fotbalului românesc. 

”Încă nu s-a semnat niciun contract cu FC Rapid!”

”Stadionul este proprietate statutului şi în administrarea CS Rapid. Încă nu s-a semnat niciun contract cu FC Rapid, am avut discuţii, dar nu e finalizat nimic. Momentan nu ştiu cum sau când se va semna contractul (n.r. de închiriere a stadionului). Deocamdată nu am ajuns la niciun acord cu ei.

Există deschidere din partea CS Rapid, deoarece noi ne dorim ca echipa din Liga 1 să joace fiecare meci de acasă aici.

Cu siguranţă că vor semna un contract înainte de disputarea meciului. Ei aşa au declarat şi eu ştiu că vor juca aici. Totul se închiriază: de la vestiare şi parcări, la toate facilităţile pe care le are stadionul. Totodată, aşa cum îl iau, trebuie să-l predea înapoi.

Evenimentul (n.r. de inaugurare a stadionului) este organizat de FC Rapid, echipa de fotbal. Noi doar ne prezentăm cu sportivii noştri. Vom sta cu toţii la tribună şi ne vom bucura de inaugurarea stadionului”, a declarat preşedintele Clubului Sportiv Rapid, Valentina Caciureac, potrivit Playsport.

Afla mai multe despre: rapid-giuleşti-liga 1 

viewscnt
Articole similare