Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Gaziantep a dat replica după ce Marius Şumudică a încălcat ordinul conducerii: “Da, e o problemă că s-a dus în România fără permisiunea clubului”

Preşedintele lui Gaziantep a dat replica după ce Marius Şumudică a încălcat ordinul conducerii: “Da, e o problemă că s-a dus în România fără permisiunea clubului”

Stranieri

Comentarii

Preşedintele lui Gaziantep FK, Mehmet Büyükekşi, a susţinut că antrenorul Marius Şumudică nu a procedat corect în privinţa revenerii în România, dar a trecut cu vederea, din cauza pandemiei de COVID-19.

Marius Şumudică şi staff-ul său s-au întors de urgenţă în România, cu un avion privat, după ce campionatul din Turcia a fost suspendat, deşi nu au avut acceptul clubului. 

Totuşi, preşedintele lui Gaziantep a susţinut că înţelege situaţia şi că postul lui Şumudică nu este în pericol: ”Nu se pune problema rezilierii contractului său. Prioritatea noastră e sănătatea oamenilor. Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, la fel ca în toate ţările. Dar nu ne gândim să îi terminăm contractul lui Şumudică

Păstrăm legătura prin telefon. Şumudică a întocmit un program de pregătire şi l-a lăsat jucătorilor. Da, e o problemă că s-a dus în România fără permisiunea clubului. Dar înţelegem situaţia actuală”, a mai spus başcanul lui Gaziantep", a declarat Büyükekşi.

Duminică, vicepreşedintele clubului Gaziantep FK, Mahsun Altunkaya, a precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării, că a aflat cu surprindere de plecarea tehnicianului Marius Şumudică în România cu un avion privat, în contextul discuţiilor din ultimele zile cu antrenorul român.

 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare