Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Slaviei Praga a anunţat finalul negocierilor cu Galatasaray pentru Nicolae Stanciu!

Preşedintele Slaviei Praga a anunţat finalul negocierilor cu Galatasaray pentru Nicolae Stanciu!
Comentarii

Preşedintele Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, a făcut anunţul decisiv în privinţa interesaului venit dinspre Galatasaray pentru tricolorul Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu putea ajunge la un club de tradiţie, dar Galatasaray nu s-a ridicat la pretenţiile financiare ale campioanei Cehiei, Slavia Praga. Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei, nu pleacă la Istanbul. 

"Dacă va fi să plece în viitorul apropiat vreun jucător important de la Slavia, acela nu va fi Stanciu", a susţinut Jaroslav Tvrdik pentru televiziunea Nova, citat de sport.cz.

Fostul club al lui Gică Hagi şi Gică Popescu a oferit în jur de 6.5 milioane de euro, dar Slavia Praga a dorit cu un milion de euro în plus. Astfel, negocirile au picat şi rămâne să se lupte pentru campionat şi pentru grupele Champions League. 

"Orice jucător este de vânzare, dar acela care pleacă nu trebuie să afecteze obiectivele clubului. Nicolae Stanciu este jucătorul Slaviei şi nu se va mişca nicăieri în acest moment şi se pregăteşte pentru startul campionatului şi turul 3 preliminar al Ligii Campionilor", a adăugat preşedintele clubului ceh. 

Presa din Turcia a anunţat că Fatih Terim a fost cel care l-a întrebat pe Gică Hagi despre mijlocaşul român, în urmă cu câteva săptămâni, la antrenamentul lui Galatasaray.  De asemenea, tehnicianul turc ar mai fi cerut informaţii şi despre Dennis Man.

Stanciu a jucat sezonul trecut 45 de partide în tricoul Slaviei Praga. El a marcat 16 goluri şi a oferit 8 pase decisive. 

Nicolae Stanciu joacă la Slavia Praga din 2019, când gruparea din Capitala Cehiei l-a transferat de la Al Ahli, pentru 4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: galatasaraynicoale stanciuslavia praga 

viewscnt
Articole similare