Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Vladimir Putin vede Brazilia, Argentina, Spania şi Germania favorite la titlul mondial

Preşedintele Vladimir Putin vede Brazilia, Argentina, Spania şi Germania favorite la titlul mondial

Cupa Mondială

Comentarii

Preşedintele rus Vladimir Putin nu are prea mari aşteptări de la naţionala de fotbal a ţării sale pentru Cupa Mondială 2018, pe care Rusia o va organiza, şi spune că favorite la titlu ar fi Brazilia, Argentina, Spania şi Germania.

"Din păcate, echipa noastră nu s-a bucurat de rezultate mari în ultima vreme. (...) Dar noi, toţi fanii şi iubitorii de fotbal din Rusia, avem mari speranţe că echipa noastră va juca bine şi va lupta până la final", a spus Putin într-un interviu acordat China Media Group, potrivit DPA.

Referindu-se la favoritele competiţiei, el a menţionat Brazilia şi Argentina, adăugând: "La Cupa Mondială anterioară, Germania a jucat minunat, iar Spania a avut un fotbal frumos. Cu siguranţă există şi alţi pretendenţi la trofeu, dar va câştiga cel mai bun''.

Putin a mai afirmat că principalul obiectiv al autorităţilor ruse este să asigure o bună organizare a turneului final, care să fie un ''adevărat festival pentru milioane de microbişti din lumea întreagă''.



Rusia găzduieşte pentru prima dată Cupa Mondială, în 11 oraşe din ţară, în perioada 14 iunie-15 iulie, şeful statului menţionând că va asista la partida de deschidere, dintre Rusia şi Arabia Saudită, dar şi la finală, la alte meciuri urmând să fie spectator doar dacă programul îi va permite acest lucru. 

Afla mai multe despre: vladimir putinrusiamondial 

viewscnt
Articole similare