Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe Andrea Mandorlini înainte de CFR - U Cluj: „E preocupat, sunt motive de nemulţumire!”

Presiune pe Andrea Mandorlini înainte de CFR - U Cluj: „E preocupat, sunt motive de nemulţumire!”

CFR Cluj

Comentarii

Andrea Mandorlini este pus sub presiune înainte de derby-ul Clujului dintre CFR şi Universitatea.

Presiune pe Andrea Mandorlini înainte de derby-ul CFR - U Cluj: „E preocupat, sunt motive de nemulţumire!”

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului a recunoscut că tehnicianul italian este foarte preocupat înainte de acest duel, el având multe motive de nemulţumire din cauza rezultatelor recente înregistrate în Superligă.

„Mandorlini e preocupat, nu neliniştit. E preocupat pentru că nu am câştigat în ultimele partide, e nemulţumit de zona ofensivă şi are motive din acest punct de vedere. Nu avem probleme din punct de vedere al lotului, doar cele care au fost şi meciul trecut.

Nimic diferit. De principiu avem jucători apţi şi sperăm să facem o partidă bună, o să fie un meci frumos, jucăm cu o echipă foarte bună: Ne bucurăm şi sper sa fie ambele în play-off. Important este ca acest spirit de competiţie să fie doar în ziua meciului şi să nu se depăşească anumite limite.

Noi facem apel la calm, să nu fie situaţii tensionate, să nu vină la stadion cei care nu ai bilet cumpărat. Iar în tribună îndiferent dacă e suporter al CFR sau U Cluj, să se comporte cu decenţă ca orice ardelean”, a declarat Cristian Balaj, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: andrea mandorlinicfr cluju cluj 

viewscnt
Articole similare