You are here:

Presiuni uriaşe! Un membru UEFA face anunţul fatal pentru Sebastian Colţescu: "Şi-a terminat cariera". Reacţie şi despre ceilalţi arbitri

Presiuni uriaşe! Un membru UEFA face anunţul fatal pentru Sebastian Colţescu: "Şi-a terminat cariera". Reacţie şi despre ceilalţi arbitri
Comentarii

Servet Yardimci, vicepreşedinte al Federaţiei Turce de Fotbal (TFF) şi membru în Comitetul Executiv al UEFA, a declarat că arbitrul Sebastian Colţescu şi-a pus capăt carierei prin ceea ce a făcut la meciul PSG – Istanbul BB.

“Categoric ce s-a întâmplat este inacceptabil. Nu există scuze. Al patrulea arbitru a făcut-o lată. Drept urmare, şi-a terminat cariera de arbitru, S-a întâmplat ceva ce UEFA nu acceptă. Arbitrii vor primi sancţiunea corespunzătoare”, a spus Yardimci.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0.

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu a folosit cuvântul "negru" indicându-i centralului Haţegan acea persoană.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism în care este implicat Sebastian Colţescu. UEFA a stabilit că partida se va relua astăzi, de la ora 19.55.

 

Afla mai multe despre: sebastian coltescupsg istanbul basaksehir 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul