Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preţul corect. Comisioanele uriaşe pe care trebuie să le achite orice club îl vrea pe Haaland. La cine ajung banii

Preţul corect. Comisioanele uriaşe pe care trebuie să le achite orice club îl vrea pe Haaland. La cine ajung banii

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (21 de ani), maşinăria de goluri a Borussiei Dortmund, va fi la mare căutare printre cluburile mari din Europa în vara lui 2022. Presa din Spania a aflat "preţul corect" care va trebui achitat de orice echipă îl doreşte, compus din suma de transfer, dar şi comisioanele către impresar şi tatăl fotbalistului din Norvegia.

Preţul corect. Comisioanele uriaşe pe care trebuie să le achite orice club îl vrea pe Haaland. La cine ajung banii

Borussia Dortmund nu-l va mai putea păstra mult timp pe Erling Haaland. În vara lui 2022, clauza de reziliere din contractul său (75 de milioane de euro) va fi activă şi accesibilă pentru mai toate cluburile mari din Europa, astfel că va fi bătaie mare pe atacantul norvegian. Ca să obţină semnătura sa, clubul care-l vrea trebuie să achite şi comisioane, nu doar suma de transfer stipulată în clauză.

Potrivit jurnalistului Santi Ovalle, "preţul corect" al lui Erling Haaland include 75 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului cu Borussia Dortmund, plus comisioane în valoare de 60 de milioane de euro. 40 de milioane de euro vor trebui achitate către agentul lui Haaland, Mino Raiola, iar alte 20 vor ajunge în buzunarul tatăul fotbalistului, Alf-Inge Haaland.

Barcelona, Real Madrid, Bayern, Chelsea, PSG sau Manchester City îl au pe listă pe Erling Haaland. Dintre toate echipele, Barcelona e cea mai prost poziţionată în lupta pentru semnătura atacantului norvegian, având în vedere situaţia financiară precară pe care o are clubul catalan. Dar, totuşi, şansa Barcelonei o reprezintă relaţia bună pe care o are Joan Laporta, preşedintele echipei, cu agentul italian Mino Raiola.

Erling Haaland este o adevărată maşinărie de goluri. În acest sezon, atacantul a înscrie de 14 ori şi a livrat patru pase de gol în 11 partide, iar per total a strâns mai multe goluri decât meciuri pentru Borussia Dortmund. Din momentul transferului, Haaland a înscris de 71 de ori şi a livrat 19 pase de gol în 70 de partide.

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandtransferborussia dortmundpretimpresarcomision 

viewscnt
Articole similare