Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Previziune sumbră pentru unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români din partea Aneimaria Prodan: ”E o situaţie foarte ciudată”

Previziune sumbră pentru unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români din partea Aneimaria Prodan: ”E o situaţie foarte ciudată”

Superliga

Comentarii

Impresara Anamaria Prodan a oferit o previziune sumbră legată de viitorul internaţionalului român, Cristi Manea.

Potrivit acesteia, fundaşul dreapta de 23 de ani nu va găsi curând o echipă care să fie dispusă să plătească cele două milioane de euro cerute de Apollon Limassol pentru serviciile sale.

Manea are şanse foarte mici să prindă echipa la Apollon Limassol. În ultimul sezon, fundaşul a fost împrumutat de ciprioţi la FCSB şi CFR Cluj.

”La Cristi Manea e o situaţie foarte ciudată, nimeni nu a ştiut când a plecat, unde a plecat. Cum să dea cineva 2.000.000 de euro acum pe Manea? De 2.000.000 de euro iei un jucător de echipă naţională, care joacă şi legat la ochi tot campionatul.

Dacă Manea se antrenează singur până în octombrie şi îl iei, îţi mai trebuie şase luni până îl pui pe picioare.”, a spus Anamaria Prodan, invitată la ProX.

În prezent, Cristi Manea se antrenează singur. De când a plecat de la Viitorul la Apollon, în 2015, apărătorul dreapta nu a prins niciun meci oficial pentru ciprioţi, fiind împrumutat în fiecare sezon.

Afla mai multe despre: cristi maneaanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare