Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prezenţă cu totul specială la semifinala cu Maroc. Ce personalitate vine în Qatar pentru a susţine naţionala Franţei la Cupa Mondială

Prezenţă cu totul specială la semifinala cu Maroc. Ce personalitate vine în Qatar pentru a susţine naţionala Franţei la Cupa Mondială

Cupa Mondială

Comentarii

Preşedintele francez Emmanuel Macron se va deplasa în Qatar pentru a asista la semifinala Cupei Mondiale naţionala lui Deschamps o va disputa împotriva Marocului, miercuri, 14 decembrie, pe Al Bayt Stadium din Al Khor.

Ministrul francez al Sportului, Amelie Oudea-Castera, care a asistat sâmbătă seara la partida din sferturile de finală dintre Franţa şi Anglia (scor 2-1), a făcut acest anunţ la postul public France Info.

"Voi reveni miercuri împreună cu preşedintele, detaliile călătoriei vor fi stabilite în aceste zile. Şi-a asumat acest angajament şi îl va respecta. Îl va respecta cu bucurie", a declarat Amelie Oudea-Castera.

Înaintea startului Cupei Mondiale 2022, preşedintele Franţei şi-a anunţat prezenţa la semifinale sau finală, în cazul calificării naţionalei lui Deschamps, angajament controversat din cauza criticilor aduse condiţiilor de viaţă ale muncitorilor migranţi, impactul stadioanelor cu aer condiţionat asupra mediului şi locul femeilor şi minorităţilor din Qatar.

"Felicitări Les Bleus! Toată ţara este alături de voi: vom merge până la capăt. Pentru marocani: salutăm victoria voastră istorică. Ne vedem în semifinale!", a postat şefului statului francez pe Twitter, sâmbătă seara, după victoriile Franţei şi Marocului în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Afla mai multe despre: franta 

viewscnt
Articole similare