Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima echipă care recunoaşte că se luptă pentru evitarea retrogradării. Antrenorul, în pericol deja? Panduru: "Echipa arată rău" | EXCLUSIV

Prima echipă care recunoaşte că se luptă pentru evitarea retrogradării. Antrenorul, în pericol deja? Panduru: "Echipa arată rău" | EXCLUSIV

CS Mioveni

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a indicat prima echipă din Superligă, care "arată rău". De altfel, antrenorul acesteia a recunoscut că se luptă pentru evitarea retrogradării.

CS Mioveni, din nou în lupta pentru evitarea retrogradării

Echipa argeşeană a început actualul sezon cu două înfrângeri, 0-3 cu Hermannstadt şi 0-2 cu Farul Constanţa, iar Alexandru Pelici a recunoscut că se luptă pentru evitarea retrogradării. 

"O creştere la atitudine, ne bucură, cu o primă repriză echilibrată, în care am închis spaţiile. La 0-0 am avut două ocazii bune. După goluri puteam reveni, am avut penalty-ul ratat, cartonaşul roşu, dar mă bucură atitudinea. Anul trecut pe vremea asta eram la fel, cu niciun punct. Cred că n-am făcu un joc rău. Am avut un plus de agresivitate şi dacă jucam aşa în prima etapă altul era rezultatul. Când e VAR nu mai ai ce comenta, mergem înainte. 

Azi cei care au intrat o atitudine bună, iar cei de pe bancă au adus un plus pe faza de atac, Antal şi Dumitru. Vom vedea, sperăm să fim inspiraţi. 

E clar că va fi mai greu în acest sezon pentru salvarea de la retrogradare, dar încercăm să credem în noi şi să luptăm până la ultima picătură de energie. Să fim conştienţi de unde venim să să avem obiective realistice pentru noi", a declarat Alexandru Pelici. 

Alexandru Pelici, în pericol deja?

Basarab Panduru a comentat situaţia lui Pelici şi a susţinut că antrenorul nu ar trebui demis, în condiţiile în care lotul nu e la nivelul potrivit. 

"Mioveni arată rău. Eu nu cred că are probleme Pelici, nu cred. În afară de meciul cu Hermannstadt, dar baţi pe Farul, Craiova, FCSB? Nu ştiu dacă eşti realist când îi ceri să bată. Au viaţă grea. Cu cine să dai gol? Cu Oancea, cu Şerbănică, cu Blănaru? Ce aşteptări ai? Rusu e singurul de la care ai aşteptări, în rest ceilalţi au zero, goluri", a spus expertul Orange Sport. 

Farul Constanţa a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a doua a Superligii. Golurile au fost marcate de Adrian Petre, în minutele 58 şi 76, ambele din penalti.

Afla mai multe despre: basarab pandurufarul constantaalexandru pelici 

viewscnt
Articole similare