Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima echipă care se retrage din cursa pentru transferul lui Messi: "Nu putem să îi plătim salariul"

Prima echipă care se retrage din cursa pentru transferul lui Messi: "Nu putem să îi plătim salariul"galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Lumea fotbalului este în şoc de câteva zile, de când a apărut informaţia conform căreia Lionel Messi a cerut să fie lăsat să plece de la Barcelona. Viitorul argentinianului este sub semnul întrebării, multe cluburi fiind interesate de el, însă unul tocmai s-a retras din cursă.

Cu siguranţă, Messi nu va ajunge la proaspăta câştigătoare UEFA Champions League, Bayern Munchen. Anunţul în legătură cu starul de Barca, echipă pe care Bayern a umilit-o cu 8-2, meci care a declanşat această revoluţie în Catalunia, a fost făcut chiar de către preşedintele clubului.

"Nu putem să plătim un jucător de nivelul lui. Nu face parte din politica şi filosofia noastră.

Sincer, vestea că Messi poate pleca de la Barcelona m-a întristat. Leo a scris istorie pentru acel club şi în opinia mea ar trebui să îşi încheie cariera în culorile blaugrana", a declarat Karl-Heinz Rummenigge.

Barcelona în stare de şoc! Leo Messi şi-a anunţat clubul că pleacă

La 33 de ani, aproape de finalul unei cariere de vis, Lionel Messi va trebui să-şi caute o nouă provocare. "La Pulga" şi-a anunţat clubul prin intermediul unui fax că vrea să plece de la FC Barcelona. Super starul catalanilor va apela la o clauză din contract care îi permite să rupă unilateral contractul la finalul fiecărui sezon, scrie publicaţia argentiniana, tycsports.

Leo Messi are 634 de goluri în 731 de meciuri pentru FC Barcelona şi a cucerit nu mai puţin de 34 de trofee. Este de asemenea posesorul a şase Baloane de Aur, fiind fără doar şi poate, cel mai mare jucător din istoria grupării catalane.

Afla mai multe despre: messibayern 

viewscnt
Articole similare