Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima emisiune Orange Sport. Basarab Panduru, invitat special: "M-am întors acasă" | VIDEO

Prima emisiune Orange Sport. Basarab Panduru, invitat special: "M-am întors acasă" | VIDEO

Superliga

Comentarii

Prima emisiune Orange Sport, care marchează un nou început pe piaţa media din România, a avut un invitat de gală. Basarab Panduru va face parte din echipa de experţi şi a declarat, în noul studio Orange Sport, că s-a "întors acasă".

Prima emisiune Orange Sport. Basarab Panduru, invitat special: "M-am întors acasă" | VIDEO

Silviu Tudor Samuilă, moderatorul primei emisiuni Orange Sport, a introdus privitorii în noua lume Orange Sport. "O nouă aventură, plină de entuziasm", aşa cum a descris-o Samuilă, alături de echipă unică de experţi, comentatori, reporteri şi moderatori.

"Astăzi începe drumul Orange Sport, o nouă aventură, una plină de adrenalină, de suspans. Cu acelaşi nivel de excelenţă cu care v-am obişnuit. Transmisiuni de cel mai înalt nivel. Începem într-un studio nou, cu un entuziasm pe măsura aşteptărilor dumnevastră. Primul Sport Report, Orange Sport", a spus Silviu Tudor Samuilă.

Basarab Panduru a fost primul invitat, unul de gală, la prima emisiune Orange Sport: "M-am întors la Orange Sport, sunt de 12 ani în echipă. Până la urmă, m-am întors, într-un fel sau altul acasă", a declarat Basarab Panduru.

Echipa de experţi:

  • Cornel Dinu, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Ioan Andone, Mihai Stoica, Nicolae Dică, Andrei Vochin, Constantin Zotta, Marius Bilaşco

Echipa de comentatori:

  • Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu, Cosmin Băleanu, Cosmin Petrescu, Berti Panaiot, Ştefan Tudor, Dan Cioclei, Dragoş Borchină, Costin Cavaşi

Echipa de reporteri:

  • Ioan Bratu, Ovidiu Ionescu, Anda Maxim, Corina Marinaş, Răzvan Ionaşcu

Echipa de moderatori:

  • Silviu Tudor Samuilă, Dan Udrea, Eduard Zelgin

Afla mai multe despre: orange sportvideopanduru 

viewscnt
Articole similare