Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima impresionantă pe care le-a promis-o Becali jucătorilor pentru calificarea cu Valencia. ”Eu l-am întrebat ce se face dacă trecem mai departe!” EXCLUSIV

Prima impresionantă pe care le-a promis-o Becali jucătorilor pentru calificarea cu Valencia. ”Eu l-am întrebat ce se face dacă trecem mai departe!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre prima incredibilă pe care Gigi Becali le-a promis-o jucătorilor înainte ca FCSB să joace cu Valencia în 2005.

Pe 24 februarie 2005, FCSB a detonat bomba, reuşind să o elimine în 16-imile de finală ale Cupei UEFA pe Valencia, deţinătoarea de la acea dată a trofeului, după 0-2 în tur. Steaua a făcut un retur memorabil pe Ghencea, a marcat de două ori prin Andrei Cristea în timpul regulamentar şi scorul la general devenea egal. S-a ajuns apoi în prelungiri şi la penalty-uri, iar jucătorii antrenaţi de Walter Zenga s-au impus la loviturile de departajare (scor 4-3).

Înainte de a reuşi calificarea, MM Stoica a dezvăluit că patronul Gigi Becali le-a promis jucătorilor o primă în valoare de 100 de mii de euro, dacă reuşec calificarea. MM Stoica a recunoscut că nici măcar Gigi Becali nu credea că echipa lui va reuşi o asemenea performanţă. 

În cele din urmă, FCSB s-a calificat, iar Gigi Becali le-a oferit fotbaliştilor 20.000 de euro, o sumă destul de mare pentru acele vremuri. 

”Eu l-am întrebat ce se face dacă trecem mai departe!” 

”Gigi a zis 100 de mii la calificare. Eu i-am spus: Şi dacă ne calificăm? După i-am spus, păi, cum face? Că nu se câştiga mai nimic, un tur, cu un tur. Am luat 20.000. Erau bani frumoşi de tot pentru un fotbalist care câştiga 60.000 pe an. Cam aşa erau salariile. Jucătorii pe care eu i-am adus de la Galaţi aveau 50.000 pe an”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-mm stoica 

viewscnt
Articole similare