Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mare lovitură dată de Becali. Două echipe uriaşe din fotbalul mondial se bat pe Edjouma. Mijlocaşul de la FCSB, mutare surprinzătoare

Prima mare lovitură dată de Becali. Două echipe uriaşe din fotbalul mondial se bat pe Edjouma. Mijlocaşul de la FCSB, mutare surprinzătoare

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma a marcat deja primul său gol pentru FCSB, iar mijlocaşul adus în această lună de la FC Botoşani pare că şi-a asigurat postul de titular în echipa roş-albaştrilor.

Malcom Edjouma a fost adus, în această lună, de FCSB de la FC Botoşani, în schimbul sumei de 330 de mii de euro. De altfel, Gigi Becali a recunoscut că ar fi fost dispus să plătească o sumă chiar şi mai mare pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului de 25 de ani.

"Poate dădeam şi 400.000 de euro pe Edjouma. I-am zis lui Iftime că-i dau 900.000 de euro ca să-l tachinez, pentru că mereu mă critică la televizor. Eu am vrut să-l iau. De 20 de ani îmi imaginam un asemenea închizător, care să urce cu mingea la picior şi să dea goluri.

Eu cred în Edjouma. Probabil că peste un an nu va mai fi aici. Cineva îi va plăti clauza”, a declarat Becali la Pro X.

Până să ajungă să se transfere la o altă echipă de club, mijlocaşul de 25 de ani este foarte aproape de a debuta pentru una dintre cele mai puternice naţionale din fotbalul mondial. Conform playsport.ro, Malcom Edjouma este urmărit atent de reprezentanţii naţionalelor Marocului şi Camerunului.

  • Maroc ocupă locul 24 în clasamentul FIFA, în timp ce Camerun se află pe poziţia 38 în ierarhia mondială

Mijlocaşul FCSB-ului poate evolua pentru ambele naţionale, iar acum urmează să ia o decizie finală pentru a alege ţara pe care doreşte să o reprezinte. Marele avantaj al lui Edjouma este că naţionala Camerunului este pregătită de Toni Conceicao, fostul antrenor al CFR-ului.

Conform sursei citate, Edjouma ar fi interesat să evolueze pentru Camerun începând din acest an, dacă prestaţiile sale de la FCSB îl vor convinge pe Conceicao că merită convocarea la medaliata cu bronz de la ediţia din acest an a Cupei Africii pe Naţiuni.

  • 500 de mii de euro valorează Malcom Edjouma, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbedjoumasteauabecali 

viewscnt
Articole similare