Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mare lovitură dată de Frankfurt pentru Liga Campionilor. Fotbalistul care a decis finala Cupei Mondiale din 2014 semnează cu Eintracht

Prima mare lovitură dată de Frankfurt pentru Liga Campionilor. Fotbalistul care a decis finala Cupei Mondiale din 2014 semnează cu Eintracht
Comentarii

Mario Gotze, autorul golului care a adus selecţionatei Germaniei ultimul titlu de campioană mondială din istoria sa, în 2014, este pe punctul de a se transfera la echipa germană Eintracht Frankfurt, deţinătoarea trofeului Europa League.

Revista Kicker precizează că negocierile sunt într-o fază avansată, iar Eintracht urmează să achite suma de 4 milioane de euro clubului olandez PSV Eindhoven, cu care Gotze se află sub contract până în 2024.

Mario Gotze (30 ani) s-a lansat la Borussia Dortmund, echipă pentru care a evoluat între 2009 şi 2013, înainte de a semna cu rivala Bayern Munchen. El a marcat golul victoriei Germaniei în finala cu Argentina (1-0) de la Cupa Mondială 2014, acesta fiind momentul culminant al carierei sale, care a luat-o pe o pantă descendentă după competiţia din Brazilia.

Internaţionalul german a semnat în 2020 cu PSV Eindhoven, cu care a câştigat Cupa Olandei în sezonul trecut.

Kicker anunţă, totodată, că Eintracht Frankfurt este foarte aproape de a-l achiziţiona pe atacantul argentinian Lucas Alario de la rivala Bayer Leverkusen şi poartă totodată negocieri pentru transferul compatriotului acestuia Nicolas Castro de la Newell's Old Boys.

Eintracht Frankfurt a produs surpriza ediţiei trecute a Europa League, reuşind să câştige trofeul, iar acest succes îi asigură participarea în Liga Campionilor pentru prima oară în istoria sa, în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: gotze 

viewscnt
Articole similare