You are here:

Prima măsură luată de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova după eliminarea din Europa: „Cu siguranţă!”

Prima măsură luată de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova după eliminarea din Europa: „Cu siguranţă!”
Comentarii

Universitatea Craiova o va întâlni pe Petrolul, duminică, de la 19:00, în Superliga României.

Ce a decis Costel Gâlcă după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa

Constantin Gâlcă a prefaţat duelul din Superligă, dar a vorbit inclusiv despre eliminarea din UEFA Conference League. Oltenii au învins-o pe Maribor la retur, în Bănie, scor 3-2, dar a fost eliminată din Europa. Ca o măsură, antrenorul oltenilor a spus clar că vor pleca jucători de la echipa, preferând să se bazeze doar pe fotbaliştii care intră în planurile sale tactice.

„În primul rând, ţin să mulţumesc suporterilor că au fost alături de noi la meciul cu Maribor pe tot parcursul jocului. Echipa a dat tot ce a putut, în acest moment. Calificarea s-a pierdut în Slovenia, nu am putut să întoarcem rezultatul.

Să trecem la campionat... Avem un meci foarte greu acum în campionat, venim după un joc cu încărcătură fizică şi psihică foarte mare şi e important cum ne recuperăm fizic şi psihic.

Întâlnim o echipă cu mulţi jucători cu experienţă, care a câştigat contra Rapidului şi trebuie să fim foarte atenţi.

Toţi jucătorii sunt valizi. Dar să vedem cum stăm cu încărcătura fizică, fiindcă eu zic cu siguranţă vom schimba câţiva jucători, ca să aducem prospeţime în echipă”, a reacţionat Costel Gâlcă înaintea partidei cu Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: costel galcauniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare