Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima măsură luată de Gigi Becali după declaraţiile lui Dan Şucu: ”M-a enervat, gata, m-am ambiţionat!”

Prima măsură luată de Gigi Becali după declaraţiile lui Dan Şucu: ”M-a enervat, gata, m-am ambiţionat!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becalii a transmis că va transfera doi atacanţi în iarnă.

Gigi Becali (65 ani) este deja cu gândul la campania de transferuri din iarnă. Patronul a ”dat vina” pe Dan Şucu pentru următoarele mişcări de la FCSB.

„Ar fi un eşec pentru noi să facem mai puţin decât FCSB”, a fost mesajul lui Dan Şucu, care l-a „enervat” pe Gigi Becali. Motiv pentru care a anunţat că va mai aduce doi atacanţi.

„Sunt mulţumit de joc, am avut multe ocazii. Când ai multe ocazii… Dar n-are voie să se apropie adversarul de poartă. Daca vrem în Liga Campionilor, în România nu are voie! Dar o să o fac eu, iau în iarnă doi atacanţi. Iau o extremă dreapta şi un vârf.

M-a enervat şi ăsta, Şucu, cică Domne, nici nu concep să fie Rapid sub FCSB. M-au ambiţionat şi toate discuţiile despre Charalambous. Că e antrenor, că nu e. Şi acum a venit şi chestiunea asta cu Dinamo. Eu le-am demonstrat, dar dacă le mai arăt o dată, cred că le închid gura. Dacă Dinamo e pe ultimul loc sau retrogradează, să retrogradeze, nu mă interesează, dar dacă noi intrăm în Liga Campionilor, e altceva!

Zice şi el (n.r. – Şucu), săracul, dar e băiat bun. Nu m-a supărat, nu e de supărare. Eu am vorbit cu el când voia să îl ia pe Edjouma. I-am zis că la fotbal e război! El cică nu vede lucrurile aşa. Dar trebuie să le vezi. Chiar dacă CFR a luat campionatul 5-6 ani la rând, chiar dacă a luat şi Farul doi ani, chiar dacă am fost pe locul 2, eu tot pe 1 am fost în fotbal.

Atâta timp cât umplu stadioanele, cât vând jucători de 11-12 milioane de euro, tot eu sunt pe 1 în fotbal. Nu accept pe altul să fie mai tare decât mine. Şi nu are cum să fie. Umplu stadioanele, 40-50% din suporteri sunt la mine, chiar dacă unii zic că e FCSB, că nu e Steaua, eu nu accept să fiu locul 2!

La iarnă trebuie să spulber tot. Nu mai ai voie să faci egal cu Hermannstadt. UTA ne-a bătut că a fost mizeria aia de arbitraj. Noi trebuie să jucăm şi contra arbitrajului”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

FCSB este liderul clasamentului, cu 29 de puncte, în timp ce, Rapid este pe locul 3, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdan şucu 

viewscnt
Articole similare