Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mişcare a lui Cristiano Ronaldo după Cupa Mondială! Portughezul a fost surprins în aeroport şi urmează să negocieze cu echipa care ar face orice să îl aibă

Prima mişcare a lui Cristiano Ronaldo după Cupa Mondială! Portughezul a fost surprins în aeroport şi urmează să negocieze cu echipa care ar face orice să îl aibă

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a rămas fără echipa după ce a plecat de la Manchester United. Portughezul a fost surprins în aeroportul din Riyadh, Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) se îndreaptă, încet şi sigur, spre Al Nassr, prima destinaţie exotică din carieră, la "apus". După Mondialul ratat şi după despărţirea cu scandal de Manchester United, CR7 trebuie să-şi găsească echipă şi are pe masă o ofertă extrem de tentantă din punct de vedere financiar.

Al Nassr îl vrea cu orice preţ pe Cristiano Ronaldo, jucător rămas liber de contract după plecarea la Manchester United. Arabii vor să dea o adevărată lovitură de imagine şi să-l convingă pe CR7 şi ar dori să îi ofere 200 de milioane pe sezon.

Contractul ar urma să fie valabil pe 2 ani, iar portughezul ar încasa până 500 de milioane de euro pe durata şederii sale în Arabia Saudită.

Potrivit jurnalistului Santi Aouna, Cristiano Ronaldo ar fi fost surprins în europortul din Riyadh, Arabia Saudită. Ronaldo ar urma să poarte discuţii cu cei de la Al-Nassr, care i-ar fi făcut o ofertă faraonică. 

Cristiano Ronaldo ar putea pleca, astfel, din Europa, după ce a jucat pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi Juventus.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-cupa mondială- al nassr 

viewscnt
Articole similare