Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mutare făcută de Zidane! Jucătorul adus să revitalizeze atacul Realului are mai multe goluri decât Benzema şi Bale la un loc

Prima mutare făcută de Zidane! Jucătorul adus să revitalizeze atacul Realului are mai multe goluri decât Benzema şi Bale la un loc

Real Madrid

Comentarii

Atacantul Raul de Tomas, pe care Real Madrid l-a împrumutat în acest sezon la Rayo Vallecano, l-a convins pe Zinedine Zidane prin evoluţiile sale, iar în vară se va alătura lotului pregătit de tehnicianul francez, informează Marca.

În vârstă de 23 de ani, atacantul spaniol are, în acest sezon, cifre mai bune decât Karim Benzema şi Gareth Bale la un loc. Raul de Tomas a înscris 23 de goluri pentru Rayo în Segunda Division, în timp ce Benzema şi Bale au înscris împreună 18 goluri în această ediţie din La Liga.

Crescut la academia grupării de pe Santiago Bernabeu, Raul de Tomas nu a avut decât o singură apariţie pentru echipa de seniori a lui Real Madrid, într-un meci disputat în Cupa Spaniei, în 2014. De-a lungul carierei, a mai jucat, tot sub formă de împrumut, la Real Valladolid şi Cordoba.

În sezonul următor, Raul de Tomas va prelua rolul deţinut anul acesta de Borja Mayoral, de la care Zidane avea aşteptări mai mari.

Afla mai multe despre: balebenzemaraul 

viewscnt
Articole similare