Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mutare pe care Gigi Becali o face dacă FCSB ia campionatul: "Îi prelungesc contractul"

Prima mutare pe care Gigi Becali o face dacă FCSB ia campionatul: "Îi prelungesc contractul"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a anunţat că, dacă FCSB ia campionatul, Andrei Dumiter (23 de ani) şi Ivan Mamut (25 de ani) vor continua la echipa roş-albastră. Omul de afaceri e gata să-i ofere prelungirea contractului lui Dumiter, în timp ce Mamut mai are contract cu FCSB şi Becali vrea să-l ţină.

FCSB îi va avea în continuare în lot pe Ivan Mamut şi Andrei Dumiter dacă va reuşi să ia campionatul, în detrimentul campioanei en-titre, CFR Cluj.

Prima mutare pe care Gigi Becali o face dacă FCSB ia campionatul: "Îi prelungesc contractul"

Ivan Mamut şi Andrei Dumiter au fost decisivi pentru FCSB în două meciuri importante, care puteau schimbare soarta echipei din momentul de faţă. Dumiter a dat gol în ultimele secunde ale meciului cu FC Argeş (3-2) din sezonul regulat, în timp ce Mamut a marcat spectaculos cu călcâiul în derby-ul cu U Craiova (1-0), duminică seara.

Astfel, cu aceste două goluri, FCSB continuă să fie în urmărirea liderului CFR Cluj, cu şanse la campionat dacă distanţa de două puncte se menţine până-n ultima etapă. Gigi Becali a anunţat că, dacă FCSB ia campionatul, Andrei Dumiter va primi prelungirea contractului şi va rămâne la echipă, la fel ca Ivan Mamut.

"Şi Dumiter, şi Mamutu...Dacă vă aduceţi aminte, Dumiter a dat gol în ultima secundă cu Piteşti. Dacă luăm campionatul, sigur intrăm în Europa League, e vreo 20 de milioane, nu mai contează cheltuiala de câteva sute de mii dacă luăm campionatul. Mamutu mai are contract, dar lui Dumiter îi prelungesc", a declarat Becali, luni dimineaţă, la Pro Arena.

În meciul cu U Craiova, Ivan Mamut a marcat primul său gol pentru FCSB de când e la echipă, unul foarte important în economia luptei la titlu. Mamut a jucat 10 meciuri în acest sezon la FCSB, în Liga 1. Andrei Dumiter, în ceea ce-l priveşte, a marcat trei goluri şi a livrat un assist în 22 de partide.

Afla mai multe despre: gigi becalicontractandrei dumiterivan mamut 

viewscnt
Articole similare