Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă concretă primită de Gareth Bale după retragere. Ce echipă îl doreşte pe galezul proaspăt retras din activitate

Prima ofertă concretă primită de Gareth Bale după retragere. Ce echipă îl doreşte pe galezul proaspăt retras din activitate
Comentarii

Selecţionerul naţionalei Ţării Galilor, Rob Page, a declarat că l-ar dori pe Gareth Bale, fost căpitan al primei reprezentative, în staff-ul său.

"Când ai pe cineva de talia lui Gareth Bale, cu tot ce a făcut el pentru Ţara Galilor şi cu impactul pe care îl poate avea, chiar şi doar fiind în preajma jucătorilor în vestiar, este ceva de care trebuie să profiţi. Urmează să vedem ce rol va avea şi dacă va dori, vom discuta cu el săptămânile viitoare", a spus Page.

Gareth Bale, căpitanul naţionalei de fotbal a Ţării Galilor, şi-a anunţat retragerea competiţională, luni, la vârsta de 33 de ani.

"După o analiză atentă, îmi anunţ retragerea imediată din fotbal, atât de la club, cât şi de la naţională", a menţionat fostul fotbalist al lui Real Madrid într-un comunicat.

De cinci ori câştigător al Ligii Campionilor alături de "galactici", Bale evolua acum la clubul nord-american Los Angeles FC.

După CM 2022 din Qatar, unde Ţara Galilor a părăsit competiţia încă din faza grupelor, Gareth Bale a fost inclus de ziarul L'Equipe într-o echipă a celor mai slabi jucători de la Mondial.

Bale a marcat, din penalty, singurul gol al Ţării Galilor la turneul final, în primul meci din grupă, 1-1, cu Statele Unite. Ţara Galilor, revenită la un Mondial după 64 de ani, a încheiat grupa pe ultimul loc după înfrângeri în următoarele partide, 0-2, cu Iran, şi 0-3, cu Anglia.

Afla mai multe despre: bale 

viewscnt
Articole similare